Ads

Entry Pasal Giveaway Lagi..

ok, rasanya aku dah banyak publish entry pasal giveaway yang aku buat dulu. dah umumkan pemenang pun. ade lagi yang tak lapor diri kat aku ni. so terpaksa la aku pilih orang lain untuk claim hadiah-hadiah. aku dah pesan awal-awal kan?

tunggu je next entry aku akan pilih pemenang lain untuk giveaway aku buat dulu tu. macam biasa, aku pilih pemenang menggunakan random.org.

bagi sesiapa yang lapor diri kat aku, korang tetap akan dapat hadiah tapi takleh nak janji bila dapat sebab aku pun tak banyak masa free. harap bersabar dan aku mintak maaf sangat-sangat sebab lambat hantar hadiah.

2 comments:

  1. bagi kat muja je dah dorang tak nak sangat,, haha

    ReplyDelete
  2. Pilihhh laa Na hihihi ;)
    Sebagai pemenang hihi
    Awk kat blog sy ada da buttun tweet awk click je ok!! :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers