Ads

12.12.2012 Yang Tiada Makna

sempena pada tarikh yang hanya muncul sekali ni, aku nak buat entry mengarut yang takde kaitan. tarikh yang cantik ni takde pape makna pun, cuma nombor dia je yang smart.


gambar kucing aku chomot menjadi hiasan entry mengarut ni. kepada sesiapa yang tarikh lahir dia pada hari ni, aku ucapkan selamat hari jadi semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

*sila check sama ada korang salah seorang pemenang atau tidak. lapor diri dengan segera kalau tak aku pilih pemenang lain. [bukak link ni untuk check]

10 comments:

  1. hahhaah tarikh je gempak... bagi gua pn ia x bermakna

    ReplyDelete
  2. lucky number 12.....nothing kalau x buat something yg berpekdah kan

    ReplyDelete
  3. comelnya kucing dia..muka baik je..hehe

    ReplyDelete
  4. memang tak bermakna tapi 12.12.12 tarikh spesial terakhir lps ni xde dah kot sbb mana ada bln 13. hoho~

    ReplyDelete
  5. mcm pompuan je yg pegang kucing tuh..ehehe...siapakah?? :p

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers