Ads

Pemenang First Giveaway by Meuzangelo

sorry sebab tak menepati janji. aku janji nak publish semalam tapi sebab busy dengan keje, tak dapat sangat nak mengadap laptop ni. tambah pulak hari ni aku tangah siap-siap nak balik ke Temerloh. so, tulis entry ni pun rushing jugak.

ok, takpe. jom tengok sape yang bertuah menang hadiah giveaway pertama dari aku ni.

Pemenang Wanita Pertama:



---------------------------------------

Pemenang Wanita Kedua:



---------------------------------------

Pemenang Lelaki Pertama:



---------------------------------------

Pemenang Lelaki Kedua:



---------------------------------------

Pemenang Saguhati Pertama (Topup RM10 Setiap Seorang):







---------------------------------------

Pemenang Saguhati Kedua (Topup RM5 Setiap Seorang):







---------------------------------------

ok, kepada pemenang aku ucapkan tahniah. sila lapor diri dengan menghantar email kat aku (guitarheero@gmail.com). bagi pemenang pertama dan kedua lelaki wanita, sila bagi details tentang diri korang supaya senang aku nak pos hadiah kat korang.

details yang aku nak nama, alamat lengkap dan phone number. oh, jangan lupa bagitau sekali korang ni sape. aku nak korang sertakan sekali url blog dan nombor korang dalam giveaway aku ni.

bagi pemenang saguhati pulak, korang hanya perlu hantar phone number. dalam email tu sertakan sekali url blog korang dan nombor korang dalam giveaway aku ni.

---------------------------------------

lagi satu aku harap korang bersabar tunggu hadiah sampai ke rumah. kalau hadiah topup tu kejap je boleh dapat. untuk hadiah yang perlukan aku pos ke alamat korang, itu aku takleh nak janji bila boleh sampai. kalau ada masa free aku akan pos terus.

jangan risau, hadiah semua dah tersedia. tinggal nak gi pejabat pos je hantar ke korang yang menang :)

---------------------------------------

terima kasih kepada sponsor:


---------------------------------------

contact me: guitarheero@gmail.com

25 comments:

  1. alamak,, tak tertulis nama di entry ni,, tak pe,, congratulations to all the winners :D

    ReplyDelete
  2. ok xmenang...sedih gila...tahniah kpd yg menang

    ReplyDelete
  3. HUwarggggggggggg kte kalah....papepon tahniah pde korg yg menang.....

    ReplyDelete
  4. amboii email guitarheero..!
    JOM beat up ;)

    ReplyDelete
  5. yee..sy menang moto...huhuhu..dah lame ke umum pemenang ni??baru je masuk umah tuan tanah ni...dengan segera sy emel detail ke tuan tanah...:)

    ReplyDelete
  6. kalau bagi details dkt sini boleh tak.

    ReplyDelete
  7. ala takde rezeki nak menang .. uhukz :(
    pape pun tahniah kepada pemenang ! :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdullillah pemenang saguhati pertama :)

    ReplyDelete
  9. ahahhahaha CoretanAkhir tu my fren lah along.

    ReplyDelete
  10. alhamduliallah..pmenang wanita pertama..wlaopon x dgelar wanita lg...hehe...thnks yup

    ReplyDelete
  11. done sent detail...from elfizzynerdx_97@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam. Alhamdulillah..sorry sbb lambat lapor diri,bwu meng"on9"kan diri.. :) thank Q..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers