Ads

Minta Maaf Banyak-Banyak

aku mintak maaf banyak-banyak sebab tak update blog. lebih-lebih lagi hadiah pasal giveaway aku tak bagi lagi kat korang yang menang. ada yang dah dapat tapi tak semua.

masalah timbul bila aku dah start busy sangat-sangat. musim-musim dah nak final ni memang la, nak mengadap internet pun jarang-jarang je.

paling aku tension bila orang jarang bukak email. ada yang contact aku guna email untuk claim hadiah giveaway, tapi tak reply langsung apa yang aku balas. tu yang jadi masalah sikit bila aku nak konfemkan.

setiap urusan yang aku buat sekarang ni kebanyakkan menggunakan email. so, aku harap korang ada satu email account yang active untuk berurusan dengan aku.

dulu aku ada bagitau nak pilih pemenang lain, tapi disebabkan takde masa free, aku tak pilih-pilih lagi pemenang baru. untuk kali ni, aku bagi peluang terakhir untuk claim hadiah-hadiah.

aku bagi masa sehari je untuk pemenang-pemenang sebelum ni claim hadiah. kalau aku mintak balas email, sila balas dengan segera.

5 comments:

  1. dimaafkan,, sabar yer,, bz itu normal :)

    ReplyDelete
  2. sy dh hantar detail melalui emel..tp x dpt feedback ape2...x taulh kalo emel tu trslh hntr ke..

    ReplyDelete
  3. Tumpukan yang mana priority dulu. Good luck utk final exam.

    ReplyDelete
  4. saya dah hantar email..tpi xdpt maklum balas pun dari awk...huh...dpt xemail dri eqa_cute9622??

    ReplyDelete
  5. settle 1 1..hadiah tu bile2 je...xde hal lah...ke ade yang buat2 tak paham?

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers