Ads

Pahang dan Johor


malam tadi pasukan Pahang FA dah menumpaskan pasukan yang konon-kononnye pasukan all-stars iaitu Johor Darul Takzim. menang pun menang tipis, aku takde la nak cakap Pahang ni power.

aku tengok kat live streaming je bola tadi. kat rumah sewa ni tv pun dah uzur sangat. nak lepak mamak kang takut penuh pulak. ye la, ramai yang nak tengok macam mana Darul Takzim main kalau dah ramai star ni.

keputusan penuh:
Pahang FA 3 - 2 Johor Darul Takzim

1 comment:

  1. tahniah pahang.ramai star kalau main tak bagus tak menang jugak.hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers