Ads

Budak Kecik Dapat Webcam

menurut entry aku yang lepas-lepas, aku ada bagitau yang aku sekarang ni pakai laptop baru. meh aku terangkan balik.

aku cuma bertukar laptop. laptop aku yang asal ditukarkan kepada laptop yang memang ada kat rumah aku. maksudnya laptop aku pakai sekarang ni telah digunakan oleh adik-adik aku sebelum aku rembat laptop ni.


so sekarang adik-adik aku pakai laptop cikai la, sebab laptop yang sebelum ni dorang pakai jauh lebih laju. dah dapat laptop baru ni memang aku godek macam-macam la. tau tak apa aku jumpa?

aku jumpa gambar-gambar kat bawah ni:


memang selama laptop baru aku pakai sekarang ni dah di-explore terlebih dahulu oleh adik-adik aku ni. mane dia tau cara nak bukak webcam aku pun tak tau.

sebenarnya banyak lagi gambar dorang main webcam, ada beratus-ratus kot. aku letak sebahagian je la sebab gambar-gambar lain macam lebih kurang sama je.

[jom join segmen khas yang tak perlu nak follow blog, tak perlu nak like page bagai dan tak perlu nak buat perkara menyusahkan diri. :)]

*yang perempuan tu adik aku nombor tujuh (10) dan yang lelaki tu adik aku yang bongsu, nombor lapan (8)

12 comments:

  1. apsal webcam ko cantik... ko pakai lappy apa??? aku punye webcam gelap je...ahaha

    ReplyDelete
  2. Hehe... Bebudak sekarang memang bijak. Bijak mengeksplorasi.

    ReplyDelete
  3. comelnya adik2... especially the little girl.. huhu..

    ReplyDelete
  4. haha. pandai betul diorang ye.

    http://kaio.my

    ReplyDelete
  5. @Syakir Rahman
    aku pakai laptop acer je.. resolution standard la, vga (640x480)

    ReplyDelete
  6. comel2 adik2. budak2 skrg advance :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers