Ads

Banner Of The Day #2

berikutan segmen yang aku anjurkan beberapa hari lepas, kat entry ni aku nak promote or tunjukkan blogger yang join segmen aku ni.

klik banner untuk terus ke blog beliau.

hari ni sorang je yang aku letak disebabkan masih belum ramai yang join Segmen Gulai Tempoyak Ikan Patin aku. ok, sambutan agak slow. mungkin tak reti nak buat banner yang aku tetapkan saiz (400x150)

mungkin jugak segmen yang aku buat tu kurang menarik. ke ade yang tak paham? kalau ada pape pertanyaan korang boleh tinggalkan comment.

If you haven't heard… Election is finally here!

nak buat banner senang je, cuma bersaiz 400x150 dan tak perlu nak lawa-lawa sangat. kalau buat banner putih dan ada tulisan pun dah cukup. [simple photoshop tutorial by me]

*aku janji pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat yang aku akan buat entry macam ni. tapi disebabkan aku agak busy, terpaksa lewat sedikit. :)

4 comments:

  1. balek kelas nie wanie join..tapie takde photoshop plak haha

    ReplyDelete
  2. menarik..!trasa nk join tp serius,sy lnsung x reti nk buat banner.. -_-"

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers