Ads

Header Free 2nd Batch Preview

ingat tak dulu aku ada offer header blog secara percuma? aku sebenarnya hampir terlupa yang aku ada design untuk batch kedua header free ni.

untuk entry ni aku tunjuk preview je dulu design-design aku. aku ingat nak tambah dalam dua lagi design sebab sekarang baru ada tiga design.

kalau korang perasan yang design aku ni lebih ke arah blog pompuan sikit. tujuan aku buat macam tu sebab kebanyakkan blogger yang aktif sekarang adalah pompuan. mungkin penambahan design aku akan buat design yang lebih general.

antara yang dah siap

disebabkan header ni free untuk korang, takleh la nak custom lebih-lebih. setakat mintak tukar warna boleh lah. jangan mintak kat sini sebab aku belum bukak lagi order untuk korang dapatkan header free ni.

proses men-design

kalau ada jugak yang mintak kat sini nampak sangat korang tak baca dengan teliti. ok, apa pandangan korang?

3 comments:

  1. comel... cik misai tu cantik sangat... huhuhu nak mintak macam mana ? nnt gtau akak k

    ReplyDelete
  2. nak mintak jugaaaakkkk.. heeee.. =)

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers