Ads

Free Header Part 2

aku minta maaf banyak-banyak kepada sesiapa yang belum dapat header free dari aku. sebelum ni aku ada offer header free untuk beberapa orang tapi ramai pulak yang request.


bagi sesiapa yang belum dapat tu, rilex dulu. nanti ada batch yang kedua. lagipun aku dah tulis sebelum ni bahawa aku takde la nak buatkan untuk semua yang dah request. ye dak?

kalau header semua lebih kurang sama je tak best la pulak kan? sesiapa yang dah request header free tu, harap bersabar. kalau selepas dari 14 February ni aku tak buatkan lagi, maknanye aku memang takkan buatkan header untuk korang. so korang kena request baru la untuk design lain yang bakal aku offer nanti.

*cuti tahun baru cina, memang aku bercuti la. satu minggu ni 5 hari berturut-turut aku main futsal dengan kawan-kawan aku, so takde masa sangat aku nak mengadap photoshop tu. :)

6 comments:

  1. klau muja dapat,, muja nak jadikan watermark sebab watermark lama ni tertulis url lama,, sebab tukar domain tak buat lagi watermark baru,, hehe,, tk sabar tunggu yang baru,, :D

    ReplyDelete
  2. nak no2, Hafizcyber.net
    tagline Blogging | review | recipe

    ReplyDelete
  3. nak nombor 1 atau 5. hehe :D
    tulis fatin diana pun dah cukup. takde tagline.
    boleh? :D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers