Header Blog Percuma

aku ingat nak buatkan header blog korang secara percuma la. ok tak? tapi kalau service percuma, takleh nak demand lebih-lebih sangat la. aku akan tunjukkan template yang aku dah design pastu korang hanya perlu pilih kombinasi warna dan "Nama Blog" digantikan dengan nama blog korang.


aku offer header free ni tak lama, lebih kurang dalam dua tiga hari je. kang kalau buat untuk ramai orang, mula la banyak blog yang mempunyai header yang lebih kurang sama.

lepas ni aku mungkin akan tawarkan pekhidmatan design header secara berbayar pulak. pasal harga tu nanti aku fikirkan. kalau ikut hati, harga tu aku nak charge mengikut tahap ke-songehan customer. ok tak? haha

ok, kalau betul-betul nak header free ni korang hanya perlu pilih nak yang mana satu kemudian tinggalkan comment kat sini. oh, jangan lupa bagitau korang nak guna warna apa.

*senarai design ringkas akan aku update lagi

58 comments:

  1. Meuz,
    aku nak nombor 2 boleh?
    Tapi warna combination hitam & merah (kalau putih dpt masuk sekali kat bahagian font cantik jgk)
    :)

    ReplyDelete
  2. Saya nak no 4 dan nak warna macam header saya yang sekarang.. Boleh tak??

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ,
    nak header num 5 boleh :)
    nama blog : Jari Jemari Menari
    tagline blog takda . keler ungu .

    ReplyDelete
  4. nak nak !! untuk butik on9 baru sue.. su nak warna pink n blue.. :D
    nak yg nom 4, eyQada Boutique, tagline : eyQada Boutique inspire women fashion

    ReplyDelete
  5. Nak jugeeeee hihi. Design yg keempat tu cantik sangat walaupun simple. Na yg itu bisakah? * grin* Kalau boleh yang frame tu nak colour coklat pekat mcm kayu tu. Tapi untuk nama blog dgn tgaline tu suka hati lah nak letak warna apa pun tak kisah. :)

    ReplyDelete
  6. charge ikut kesongehan pon boleh...semard gk header yg ang design..simple.

    ReplyDelete
  7. design 4 :)
    BLOG Cik Misi
    tagline just letak link my blog : http://cik-misi.blogspot.com/
    dusty pink+grey please...
    hehe...tq :)

    ReplyDelete
  8. wah bestnyaa...naakkk..eheee...
    nak no.4 blh?hikhik


    nama blog : si pencintahijau
    url :http://sayapencintahijau.blogspot.com/
    warna : pink/purple

    excited excited...thankss :)

    ReplyDelete
  9. betul ke ni free? ehehe.. berkenan dengan design no 5...

    Dhea Hashim
    its all about me...

    warne? ikut suka hati abg la.. janji comel..

    ReplyDelete
  10. as salam..nak bg free header ke nje?
    kalau boleh.nak yg no 5 tu
    nama blog --> mimie olive
    tagline->berzakatlah dengan ilmu mu
    warna plak nk sbijik je macam no 5 tue.dh cool dh tue.
    thanks :)

    ReplyDelete
  11. Nak header free hee :')

    Design : Num 4
    Warna : baby blue and baby pink
    Nama Blog : Amalina Nadri
    Tagline : Verily after every difficulties is a relief [Al-Insyirah:5]

    Thankyouuuu so much!

    ReplyDelete
  12. Kita nak! Yang nombor lima taw! taw! Nama blog- BLOG MISS MURALYSM. Tagline - Gemini's Life Story. Ni link blog kita http://fanacheksaat.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Saya nk no yg keempat tu....
    Nama blog: Darshaini Shaini Cute Blog
    Warna kombinasi: Pink pekat ngan hitam.... :)

    ReplyDelete
  14. nak, boleh..design no 4..kaler biru muda..
    nama blog: syuhada salleh

    tQ!

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. Saya berminat design no 4. Nama blog: Cerita Tentang Aku, Tagline: By Fatihah Mustapa. Nak kaler pink mcm contoh. Boleh?

    ReplyDelete
  16. no 5..
    nama blog : ACUYUHAN
    tagline : acuyuhan.blogspot.com
    warna biru muda n hitam..ikut kesesuaian..

    ok.. ^_^

    ReplyDelete
  17. menariknya ... saya nak jugak boleh

    design no 4
    nama blog : namia cina
    tagline : Bila Cinta Mula Berkasih Sayang
    warna header : merah + Hitam

    ReplyDelete
  18. salam..
    yeay hepy sb ada owg ada nk bg free header..
    urm sape2 bley cbe try test nasib kn nk dpt header ne?
    urm klu dpt nk header yg design no 4..

    Nama blog: Coretan Seorang Aku Tentang Aku : if I failed or I succeed, at least I live as I believe~
    Kaler: Pink & brown :)

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  19. Salam. Saya datang dari http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
    Saya nak header No. 5. Nak combination pink+ungu ( Nak tulisannya kaler pink ye. Tq)

    Nama Blog : Solehah Official Blog
    Tagline : I'm A Little Pink Girl

    ReplyDelete
  20. * Eh nama blog tadi saya tersalah ejaan. Sepatutnya :

    Nama Blog : Solehah Officially Blog

    ReplyDelete
  21. hye , saya nak yang no 3
    nama blog : jari jemari ku menaip
    tagline : every story makes memories
    kaler : hijau & biru muda

    ReplyDelete
  22. salam , nak yang no 3 tuu . cantikk :)

    nama blog : jari jemari ku menaip
    tagline : every story makes memories
    kaler : hijau & biru muda

    thankss :)

    ReplyDelete
  23. Salam! Haha. Kita nak jugakkk. Thanks in advance. Number 2. Nak pink hitam. Pink pekat or ala ala magenta. Hehe. If too demanding, pink ikut yang awak rasa sesuai. Asalkan pink + hitam. Haha xD


    Nama blog - Ceritera Cinta
    Tagline - Les Histoires D'amour par Dylea Lee

    Sorry jiwangs! But I'm writing novels and cerpen. Haha ^^

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum . Nak no 5 .
    Name blog : Syazwanie Za
    Tagline : Talking alone .

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  25. nice header bro.....niat suci lagi murni.....hu3

    ReplyDelete
  26. hi nak yg number 3.
    colour- ikut suka sbb my blog colour hitam.
    Nama Blog- I've Got My Style
    Tagline - I'm no one but I'm someone. I'm just Nina zee
    http://ninazee.blogspot.com

    thanks in advance :)

    ReplyDelete
  27. Saya nak juga, no 3 warna soft blue ye

    Nama blog : Wanita Mustanir

    Tagline : "Hidup Bukan Sekadar Menjadi Muslimah TAPI Hidup Adalah PILIHAN."

    ini blog saya Wanita Mustanir

    ReplyDelete

  28. saya nak boleh?

    Design : no 4
    Warna : pink pekat dan peach ^^
    Nama Blog : Dunia Chien
    Tagline : http://chien-puterirahsia.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Salam, nak no 3 ye.

    Untuk warna, tgk yang kat sini eh..

    Nama Blog : Wanita Mustanir (warna soft blue, border hitam)

    Tagline: "Hidup Bukan Sekadar Menjadi Muslimah TAPI Hidup Adalah PILIHAN." (warna hitam)

    thanks in advance.

    ReplyDelete
  30. Salam..
    saya nak yg no 4.kaler pink+turquoise..

    nama blog : Hanim Harudin
    Tagline : Cerita Insan Biasa

    url bolg : abouthanim.blogspot.com

    kalau apa nak tanya,boleh emel kt saya : nem_gurlz@yahoo.com

    thanx alot! :)

    ReplyDelete
  31. Nak nombor 5.

    Nama blog:ME MY MINE STORY !
    Tagline:Si Gadis Pinky

    Terima KAsih

    ReplyDelete
  32. Salam'alaik , nak no 4 bole ?
    nama blog : With Love
    tagline blog : by Fara Fiqa
    warna : baby pink or guna sahaja warna n design yang same
    terima kasih , saya dr http://dequweenn.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  33. As Salam, terima kasih atas offer dan semoga murah rezeki.
    saya choose:
    design no 5
    nama blog : anak perempuan samiah
    tagline : Hidup biarlah berbakti biarpun tidak dipuji

    ReplyDelete
  34. Meuz,
    Tulis : Izz Latif
    Tagline kalau boleh - Be Inspired : "it's hard to beat a person who never gives up"
    kalau xmuat letak url blog pun ok
    :)

    ReplyDelete
  35. thanks ! cantik header yg awk buat tu.. xnak ubah ape2 dah :) cepat betol awk buat..haha, btw thank u so much :) puas hati dpt header tu :)

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. assalammualaikum..
    nak no 4...
    nama blog : atika erfyana
    tagline blog :http://aerfyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. salam..sya nak num 3 larr
    nama blog : Nurul Fariha Nadri
    tagline : attach your heart to God and you will never be let down
    tak kisah warna apa pun,jnji cntik..hehe
    thank youu

    ReplyDelete
  41. thanks abg muez :) i've already received my header.
    thanks alot . sgt2 hargai .

    ReplyDelete
  42. salam. nak jugak boleh ? nak no 4

    nama blog : Eyqa Razak
    Tagline : Suka Duka Kehidupan
    Link : http://eyqarazak.blogspot.com/
    colour : Pink yg mcm original tu

    Thank You :)

    ReplyDelete
  43. Can I want number 5??
    My blog: Nisa Lee
    Tagline tu tulis link blog je .. annenisalee.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. Awesome ! Nak header free gak sbb before nie mmg tak penah ada header lagi just simple jee :')

    Design : Num 5
    Warna : baby blue and baby pink
    Nama Blog : Contengblogg
    Tagline : Hati & Jiwa :|

    Thankyouuuu so much!

    ReplyDelete
  45. Awesome! Nak header free jugak sbb sebelum nie tak pernah ada header hee :')

    Design : Num 5
    Warna : baby blue and baby pink
    Nama Blog : Contengblogg
    Tagline : Hati & Jiwa :|

    Thankyouuuu so much!

    ReplyDelete
  46. YEayyy tq weh!
    nanti later aku mtk ko buat yg berbayar punya pulak kayh
    :)

    ReplyDelete
  47. Dah check,
    Entire blog width : 1070px
    Right sidebar : 280px

    ReplyDelete
  48. Xpe r Meuz.
    dah ok kot size tuh
    :)

    ReplyDelete
  49. suka no. 1, 3 and 5. cun! nak 3 boleh? haha tamak pulak :D

    ReplyDelete
  50. wahhh laku header dia....mcm pisang goreng..hehehehe
    anda memang seorang yg berbakat..huhuh
    pas ni header kena bayar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. taktau lagi.. bergantung pada masa dan mood jugak.. kalau dah terpaksa, mmg kenakan bayaran la.. :)

      Delete
  51. salam awak,

    sy kawan Nurul Ain, kawan seopis gitu..
    bole tak awak buat kan utk kite..

    nak no 4,
    nama blog : hati menjerit meraung
    hati-menejerit.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. Can I get for number 5 please ?
    Nama blog : Drama Queen
    Tagline : stop here. read mine
    Warna : Pink

    ReplyDelete
  53. Asalaamualaikum bang , nak jugak . boleh lagi ke ?
    Kalau boleh nak jugak .

    Nama Blog : Fatimah Azzahrah
    Tagline : sitifatimahpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers