Ads

Header Free Untuk Korang

ok, sekarang korang dah boleh mintak header free dari aku. kesemua ada tujuh design yang aku sediakan. korang boleh pilih hanya satu design dan kalau boleh bagitau la warna apa nak guna.


warna pun kalau boleh jangan la suka-suka pilih sebab korang kena tengok dengan kesesuaian template dan background blog korang jugak.

sila pilih satu

cara nak request header percuma ni korang perlu sertakan sekali nama blog, bagitau sekali nak letak tagline blog atau url blog, warna dan url blog. aku kena tengok jugak blog korang sebab nak sesuaikan warna dengan template blog.

aku perlu mintak url blog korang sebab aku nak pastikan yang korang betul-betul gunakan header percuma ni untuk kegunaan blog sendiri sahaja. aku taknak korang request bagi pihak blog orang lain.

aku jugak taknak orang lain claim yang design ni semua hasil kerja dia pastu yang dapat nama dia jugak tanpa berusaha keras nak menghasilkan design sendiri. mende macam ni biasa terjadi kat orang yang cuba nak impress orang lain.

*mungkin tak semua yang request akan dapat header free ni. kalau ramai sangat yang request, terpaksa la aku pilih secara random je.

50 comments:

  1. no 4..

    nama blog: syuhada salleh
    warna: biru
    nak letak url blog : http://www.syuhadasalleh.my/

    thanks !

    ReplyDelete
  2. No.1

    Nama Blog : Solehah Official Blog
    Tagline : I'm A Little Pink Girl
    Url Blog : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
    Warna : Pink (#ff3399)

    Thanks ye! :)

    ReplyDelete
  3. No 6

    Nama Blog : Rina Ellisa
    nak letak url blog : http://memorintorinaellisa.blogspot.com/

    Warna : pastel kuning + pink

    thanks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastel kuning? mende tu? hmmm header no.6 tu cuma ada satu color.. takpe, saya try buat ikut kesesuaian template blog. :)

      Delete
    2. hehehe.. thanks :)

      btw, i takleh bukak la link tu..

      bleh email i tak link tu..

      rina_ellisa@yahoo.com

      thanks u :D

      Delete
  4. NO 7

    nama blog: Coretan Seorang Aku Tentang Aku
    Tagline: If I failed or I succeed, at least I live as I believe~
    url blog: http://tulipituadalahaku.blogspot.com/
    warna: Pink :)

    trimas ye :)

    ReplyDelete
  5. Hai...nak juga header free boleh? :)

    nak No 1

    nama blog : LOVE SEGMENT
    url blog : http://enovelnabilah.blogspot.com/

    warna : ikut kesesuaian, warna asal pun ok juga..

    thanks.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey dah dapat....terima kasih..
      luv it...nice, simple & smart.. :)

      Delete
  6. No 7

    Blog name: Azyyati Elias
    Tagline: Learn to appreciate what you have, before time makes you appreciate what you had.
    url blog: azyyatielias.blogspot.com
    Colors: Dark Purple + Aqua. But if xboleh Aqua just purple je.

    Thanks.

    Boleh tnye, nape tetibe nk buat header free? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je suka2.. haha
      buat free sng, tak byk kerenah.. header free mcm ni org takleh nk demand lebih2 sgt.. sbb tu mls buat berbayar.. tak suka mengadap org cerewet even dpt duit.. hehe

      Delete
    2. Oh ya, betul2.. Hahaha
      Yela, lagi skrg tgh cuti sem kan...so bnyk la masa boleh buat. :)

      Delete
  7. bestnyer kalau dapat...

    tapiii takleh letak gambar yer..

    heheh...(manyak songeh lah plak kan.)...

    ReplyDelete
  8. nak kena sign up dengan drop box eh..?

    ReplyDelete
  9. salam..sy dh klik link tu..tp xbleh buka la..

    ReplyDelete
  10. No 6

    Blog Name : LeenNajib's
    URL Blog : fazleenkamarudin.blogspot.com
    Tagline : takde. hehe. tulis url blog je.

    PINK! :)

    ReplyDelete
  11. salam..

    sy nk tanye, camne nk amik header tu, sb link yg sy dpt sy xdpt pape pown..
    bley bgtau ap yg sy cmne caranye?

    ne blog sy..terima kasih :)

    http://tulipituadalahaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Hiii...nk no 6 ye.. Warna purple bole?

    Nama blog : fyza amil punya blog
    Tagline: tak pandai bermadah,janji kau suka
    Url: hati-menjerit.blogspot.com

    Tq daun keladiiii =)

    ReplyDelete
  13. salam.. hyee!!! ^_^
    Dah lama mai nak tukar header blog, tapi tak pandai nak buat.. thanks sebab sudi tawarkan header..free pulak tu.. excited nyee... heee

    nama Blog : Miss Myzatul
    tagline : Less is More
    url : http://missmyzatul.blogspot.com/
    warna blog : Blue & Black

    Thanks sangat - sangat.. ^_^

    ReplyDelete
  14. eh lup plak nak cakap.. nak design yang no. 7... heee ^_^

    ReplyDelete
  15. Thanks. Saya dah dapat header tu. Cantik sangat2. Teruja tengok header tu. Sekarang saya kat kampung. Ni pn online pakai hp. Nanti bila dah balik rumah, saya buat entri khas untuk awak ye. Kalau nak create entri pakai phone sangatlah susah, maklumlah pakai hp kecik je ni.hehe thanks ye :)

    ReplyDelete
  16. thanks meuz..dah dpt header tu..dah siap letak kt blog skali..suka sgt2..thanks again ^^

    ReplyDelete
  17. no 7..

    nama blog : si pencintaijau
    tagline: url blog
    url blog : http://sayapencintahijau.blogspot.com/
    warna : purple

    TQ.

    ReplyDelete
  18. ..nak cuba nasib la..
    ..nak no. 6..warna ungu & ikut kesesuaian dari pihak Meuz..
    Nama Blog : Cik Siput Kiut
    Tagline : encourage me, i'll not forget you
    Url Blog : http://reerynn-zaidi.blogspot.com/

    ..thanks a lot.. :)

    ReplyDelete
  19. No. 4..

    Nama Blog : Hafiz's Blog
    Tagline : http://3259thelittleboy.blogspot.com/
    Warna : Merah

    ReplyDelete
  20. hi meuz..
    cantikcantik designnya,,
    keep it up ok..jemput ke blog i n follow me back yer ;)
    thanks..

    ReplyDelete
  21. Ni entri penghargaan untuk awak :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/hadiah-daripada-blogger-meuzangelo.html

    ReplyDelete
  22. terbaek la meuz ni... rajin kamu... keep it up

    ReplyDelete
  23. meuzz... macehhhhh.. sy dah dapat :)

    tqtqtqtqtqtqtqtq =)

    ReplyDelete
  24. nak boleh?? tq... kalau boleh nak no 3 tu..

    nama blog: cerita dari mamaleen
    tagline: baby.premiumbeautiful.love
    urlblog:http://mamaaleen.blogspot.com
    warna: soft purple

    tenkiuuu :)

    ReplyDelete
  25. Eyqa nak jugak tapi tak tahu sempat ke tidak ..

    Nama blog : Eyqa Hasnan
    Url blog : http://eyqahasnan.blogspot.com/
    Warna : #14beff
    Request header : Request header nombor satu ;)

    ReplyDelete
  26. nak jugalah

    nama blog:bila hati berbicara
    url blog:http://www.missedura.blogspot.com/
    request header:no 7

    ReplyDelete
  27. salam...nak gak boleh tak?pls..pls..;)

    Nama blog : Lady Dyot
    url : http://ladydyot.blogspot.com/
    warna : beige
    request header : nombor 4

    fuh..fuh...harap2 dpt ;))

    ReplyDelete
  28. alah tak jumpa blog awak cepat..kalo awal jumpa bole minta header kat awak jek..malangnya saya baru jek tempah header kat orang

    ReplyDelete
  29. Nama blog : Blog Fyna
    Url blog : http://blogfyna.com
    Tagline : Bukan SuperMak Tapi SuperGirl..Opss!!
    Warna : tak kisah
    Request header : 7

    hopefully dapat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lambat balas. size 728x90. ha'a. fyna guna wordpress.. boleh ke?

      Delete
  30. Jen jen la meuz.

    Nama blog : Cik Yaya
    Url : http://izaicun.blogspot.com
    warna : pink purple
    request header : no 1

    Thanks... :)

    ReplyDelete
  31. Yeayh ! Dah dapat . Thank you so much . Cantik sangat ^^

    ReplyDelete
  32. terima kasih tuan blog...tak sangka dapat..cepat lak tu respond..semoga semakin murah rezeki awak dalam hidup..amin...;)

    ReplyDelete
  33. still leh dpt lg ker? nk try luck jugak...

    nama blog: Mama Idlan & Irsyad
    url: http://jaajahat.blogspot.com/
    warna : purple pink
    request header no: 4

    thank you

    ReplyDelete
  34. ops. lupa lak..

    tagline : Di Sini Ku Abadikan Segalanya

    ReplyDelete
  35. Open lagi ke ? try banyak kali dah. Tak dapat gak :(

    ReplyDelete
  36. Ada lagi ke ? selalu tak dapat je sbb terlambat :(

    ReplyDelete
  37. salam kenal..
    request dibuka lagi tak..saya baru jumpe blog gulai tempoyak ikan patin ni.nak cuba nasib kat sini.
    saya bagi jugak la details nye ek...

    nama blog : Ainiyunus Official Blog
    url blog : http://afiahani.blogspot.com
    warna : pink baby (pink lembut)

    terimakasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf request utk header free dah ditutup. boleh request header berbayar dgn harga serendah RM10. TQ

      Delete
  38. wahhh.... semua comel2 la.... skrg deno baru belajar nak buat header guna PS :)

    p/s: boleh baca ttg SLE di tab menu blog deno.. ada kat bawah header... klik "What Is SLE?" :)

    ReplyDelete
  39. no 4..

    nama blog: BeritaHangat™
    warna: Xkisah
    nak letak url blog : http://berita-saya.blogspot.com
    sent to my email: hyperstyle113@yahoo.com

    thanks admin !

    ReplyDelete
  40. ohhh baru terbaca header free dah tutup... so i cancel la.. huhuhuhu :(

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers