Ads

Tempahan Header Blog?

aku rasa cukup la header free yang korang dapat tu. kepada sesiapa yang tak dapat tu, aku mohon maaf banyak-banyak sebab tak sempat nak buat untuk korang. bagi sesiapa yang dah dapat, itu rezeki masing-masing lah.

header pertama blog aku

ok, lepas ni aku nak buat yang jenis berbayar pulak. harga header aku nak buat dalam lingkungan RM20 maksimum. dengan harga ni korang boleh mintak maca-macam la. dah puas hati baru bayar. ok tak?


kat bawah ni antara senarai design header blog yang aku pernah buat. mungkin ada beberapa blog yang tidak lagi menggunakan header aku ni sebab banyak design lama.


sebenarnya banyak lagi tapi ini antara yang aku ingat la. jadi apa pendapat korang? ok ke tak kalau aku dah start buat header berbayar ni?

contact me:
guitarheero@gmail.com

13 comments:

  1. ok je kalau buat yg berbayar... sekurang-kurangnye berbaloi :)all nice u noe .

    ReplyDelete
  2. alaaaaa nk pree abg muez. wuwuwu T__T

    ReplyDelete
  3. RM20.. kalau header tu simple, RM10 je

    ReplyDelete
  4. cantekk.anda seorg yg kreatiff ;)

    ReplyDelete
  5. oh header nisa tuh tuan punye blog nieh yang buat . hehe chantek laa sume design header tuh. okay la buat yang b'bayar - Gud luck^^

    ReplyDelete
  6. semua header chantek. Nnti kalu kita decide nak tempah, kita contact abg.

    kalau preee okey juga :)

    ReplyDelete
  7. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  8. semart jugak header2 yg ko buat... :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers