Ads

Jom Like Facebook Page

sebenarnya dah lama aku buat page kat facebook untuk blog ni. kadang-kadang aku sendiri pun lupa nak singgah ke facebook page aku sendiri.

jadi dikesempatan ini aku nak ajak korang sama-sama like facebook page blog aku ni sebagai tanda sokongan. kalau korang ada facebook page jugak jangan la segan silu promote kat sini. tinggalkan je link korang kat ruangan comment.


tapi ramai jugak yang ingat page ni untuk makanan Gulai Tempoyak Ikan Patin. tapi takpe la, kalau ade masa nanti aku mintak resepi dari sepupu aku Faa Rosli macam mana nak masak Gulai Tempoyak Ikan Patin dengan sedap.

4 comments:

  1. terasa lapar pula title fb tu.. ;p

    ReplyDelete
  2. Tak suka makn tempoyak. sbb dlm tempoyak ada durian. hehehe :)

    Sudah LIKE (Y)

    ReplyDelete
  3. Dah like.. :) jomm join segmen hazwan.. memang best pung :D http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  4. orang temerloh ke bro :) btw gulai tempoyak ikan patin memang terbaek!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers