Ads

Banner Of The Day #1

kan aku dah janji kepada sapa-sapa yang join segmen khas aku, aku akan letakkan banner dorang ke dalam entry khas pada tiap-tiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat. so hari ini hari Isnin.


berikut adalah tiga peserta bertuah hari ini (klik pada banner untuk terus ke blog dorang):


aku buat entry khas ni bertujuan nak sama-sama promote blog orang yang join segmen ni. nak join senang, tak perlu nak main follow-follow blog ataupun nak like mana-mana page.

masih lagi boleh join segmen Gulai Tempoyak Ikan Patin ni, aku tak tetapkan tarikh akhir penyertaan pun. nak join sila [SINGGAH DI SINI].

4 comments:

  1. nak join tp xtau nak wat banner..kesian kan? :(

    ReplyDelete
  2. smart la banner2 itu. tp x reti. sadiss :(

    ReplyDelete
  3. akak wat guna phoscape jer..huhu

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers