Ads

Banner Of The Day #3

ok, rasa macam dah lama aku tak update pasal banner ni. banner ni semua hak milik blog yang join Segmen Gulai Tempoyak Ikan Patin aku. setakat ni takde lagi tarikh tutup, nak join sempat sangat lagi.

kat bawah ni senarai banner yang aku nak tunjuk:

apisejuk.blogspot.com
wanie-raina.blogspot.com

nak jadi macam blogger kat atas ni? senang, buat banner bersaiz 400x150 dan buat satu entry yang sangat ringkas tentang segmen ni. takde syarat lain.

klik iklan ni kalau baik hati :)

yang penting saiz je la. pasal design kat dalam tu tak kisah nak buat macam mana. korang pun nampak sendiri.

2 comments:

  1. @Hani Othman
    bukan, ni segmen biasa2 je.. saje buat sbb tgk org lain buat segmen byk sgt syarat2. kene follow itu la,ini la.. like page ni, page tu.. mcm2..haha

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers