Ads

Iron Man 3 Official Trailer Dah Keluar

akhirnya, keluar jugak trailer untuk siri movie Iron man yang terbaru. sebelum ni Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010) dan lepas ni Iron Man 3 (2013) pulak.

iklan. sape klik dia baik hati :)

sebelum tengok official trailer untuk Iron Man 3 ni, meh sini aku nak tunjuk beberapa gambar dari sedutan filem tersebut.

------------------------------------

image credit to movies.com
image credit to teaser-trailer.com
image credit to teaser-trailer.com
image credit to teaser-trailer.com

tengok pada gambar kat atas ni, suit Iron Man yang baru tu ade nampak macam tin vanilla coke je. design bagi aku dah smart, cuma warna je macam kureng sikit.

gambar pertama tu sebenarnya War Machine, bukan Iron Man. suit War Machine tu berdasarkan Iron Patriot Armor.

------------------------------------

jom tengok official trailer pulak:


untuk tengok trailer ni dengan lebih jelas, korang boleh menonton dengan mode full screen. takpun korang tengok kat laman Youtube sendiri, tekan logo Youtube kat video ni.

5 comments:

  1. wahh xtaw akn ade yg ke-3...kene tgok ni...nmpk lg menarik.. ^,^

    ReplyDelete
  2. wahh ! suke iron man ! haha kena g tngok ni :P

    ReplyDelete
  3. budak pompuan yg mane ni Muse? ehehhe

    rujuk komen awk kt entri ni : http://fairyell.blogspot.com/2012/10/non-malaysian-friends-of-mine

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers