Ads

Applikasi Desktop Yang Best

applikasi.. kalau budak-budak IT lebih selesa sebut application.. katenye lebih stylo.. katenye lah..


sekali lagi, aku nak share satu software/application yang agak boleh tahan best.. best bagi aku bukan best yang suka-suka, tapi best yang menyenangkan urusan aku dengan internet ni.. ingat tak dulu aku ade kenalkan korang dengan Tweetdeck? kali ni aku jumpe yang lagi best, lagi mudah..



pernah dengar POKKI? sape-sape yang tengah guna sekarang untung la.. ape yang best? tengok gambar kat bawah ni:




nampak tak notification yang aku dapat? tiap kali ade email baru masuk, aku akan terus nampak kat taskbar desktop aku.. Twitter pun macam tu gak, kalau ade orang yang mention aku, aku boleh terus nampak kat bawah tu.. senang tak?


-------------------------------------------


korang hanya perlu singgah kat website pokki.. kat situ dah siap tutorial macam mana nak install pokki.. tuto dia pun dah macam makan suapkan..


bukan setakat gmail dan twitter, mende lain pun ade gak termasuk facebook..



6 comments:

  1. wahh mcm comel je! Nak try jugak! thankss :p

    ReplyDelete
  2. tengs beb! kalo ade application yg baru baru lg sharekn tau. suke sgt even amik kos perguruan :)

    ReplyDelete
  3. just utk windows 7 users...vista n xp n apple coming soon

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers