Ads

Gantz Live Action

sape-sape yang memang kaki anime/manga mesti kenal Gantz.. tak bermakna aku ni kaki anime/manga, tapi aku memang dari dulu suka filem yang diadaptasi dari komik ni.. dari Spiderman, X-Men, Iron Man, etc..

-----------------------------------------

kali ni Gantz.. asalnye dari manga kemudian dorang buat anime pulak.. tahun ni, dorang buat live action pulak.. live action? live action tu filem yang menggunakan pelakon sebenar.. ape yang best, filem Gantz Live Action ni dibuat dengan teliti.. agak accurate gak la jalan citer dan pemilihan pelakon..




bagi sape-sape yang nak try download Gantz live action ni, korang boleh singgah kat satu blog ni: [Tekan Sini]


blog ni gak ade share link-link download drama-drama Korea, Jepun, dan Malaysia.. [princessLOVEprince's Movies]





tapi, filem ni bukan dalam bahasa Jepun tapi telah dialih bahasa kepada English.. feel tu kurang la kalo nak tengok filem yang dubbing ni.. tapi rilex je, tak lame lagi kuar la yang versi bahasa Jepun..




untuk peringatan, sape-sape yang tak tahan tengok darah better jangan tengok.. filem ni agak ganas sama macam dalam manga Gantz.. kalo suka tengok badan berkecai, putus kepala, bunuh-bunuh, boleh la tengok

3 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers