Ads

Baca Blog Orang Dengan View Yang Sangat Cool..!

kali ni memang aku teruja sangat-sangat.. rasa macam nak melompat-lompat macam budak kicik mintak eskrem tapi tak dapat.. sangat-sangat cool dengan apa yang aku baru discover ni.. tapi perlu diingatkan bahawa kelebihan ni hanya untuk pengguna Google Chrome sahaja.. best kan?


sebelum ni aku ada buat entry cara-cara nak buat Facebook korang jadi lebih cool.. kali ni untuk Blogger pulak.. dengan extension ni korang boleh view blog orang dengan cara yang sangat cool.. susahnye aku nak terangkan kalo korang tak cuba sendiri..


-----------------------------------------



  • mula-mula mesti la korang tengah pakai Google Chrome.. pastu pegi kat LINK NI..
  • pastu macam biasa, tekan install..
  • bukak mana-mana blog (blogger, bukan wordpress or tumblr)
  • pastu korang akan nampak macam dalam gambar ni:





nampak tak logo blogger kat penjuru atas kanan tu? tekan dan pilih salah satu.. tengok apa yang jadi.. :)


-----------------------------------------


FLIPCARD:



MOSAIC:



SIDEBAR:



SNAPSHOT:



TIMESLIDE:



-----------------------------------------


korang rasa-rasa cool tak mende ni? kalo tak suke bukak je blog orang lain macam biasa.. bagi aku Blogger Dynamic Views ni memudahkan aku untuk baca blog korang.. takde la nak tunggu loading page korang yang ada dandruff berterbangan tu kan.. :)


12 comments:

  1. wauu so great!!

    haha mcm faham je dandruff berterbangan tu..haha

    ReplyDelete
  2. tak berapa nak faham, sebab tu tak tau cool ke tak. hihihi =)

    ReplyDelete
  3. GEREK SEY...thanks 4 dis info bro.^^

    ReplyDelete
  4. boleh tahan. thnks 4 sharing. =)

    ReplyDelete
  5. cool. nasib kebetulan tgh guna chrome.

    ReplyDelete
  6. cun! da try kejadah ni.. ok la..

    oh..nak respond yg pasal link tu..xnak kat sidebar..boring2..nak yg bergambar tu ok?mekase :)

    ReplyDelete
  7. cool sgt2 cool...mmg mudah.. xyah loading lame2....style lah

    ReplyDelete
  8. izin share...give kredit to u...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers