Ads

Alasan

entry separa personal agaknye.. terpulang la nak kategorikan entry ni dalam bentuk personal atau tidak sebab aku pun tak tau.. kalau dulu aku selalu la gak nak update blog, tapi sekarang macam dah jarang.. padahal baru sehari aku tak update.. ceh


berikut merupakan alasan aku:




pening tak tengok code subjek yang tah pape tu? aku pun kadang-kadang lupa code subjek tu.. lantak la, janji aku gi kelas.. semester ni aku cuma amek 5 subjek.. malas nak amek banyak-banyak, aku bukan genius macam korang kan.. dah hujung-hujung ni terasa makin berat pulak..


*baru aku sedar sekarang yuran UNITEN lebih mahal dari MMU yang selama ni kita kenal sebagai universiti yang yurannye mahal.. silap tu, UNITEN lagi mahal, UNITEN lagi nak cekik darah student.. sekian

4 comments:

  1. tengok koi, masuk unisel aje..
    sbb unisel merupakan universiti swasta yg yurannya boleh dikatakan antara yg paling murah. hohohoo

    ReplyDelete
  2. agak pack senin tu. ^_^

    kalau lebih dari 3 class satu hari, mesti rase padat gile jadual walaupun sbnrnye tak. haha

    ReplyDelete
  3. Saya pernah belajar di Uniten selama 2 tahun. Memang 'suffer' dan penuh penderitaan study situ.
    Yuran terlalu mahal, foodcourt jauh, Kelas jauh.

    Then saya sambung Degree di UNiSEL BJ. Hilang masalah saya. Byk kemudahan dalam campus.
    Yuran separuh murah, cafe dekat, kelas dkt hostel dekat (in case trtinggal buku, boleh amek skjap)..

    That's all.
    Better survey dulu kampus di Putrajaya tu.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers