Ads

Pesanan Kepada Semua

aku rasa macam dah ramai ada account ChurpChurp ni.. tapi aku nak buat jugak entry pasal ChurpChurp ni, mungkin masih ada yang blur pasal mende ni..


aku pernah buat entry pasal ChurpChurp, tapi entry kali ni lebih kepada galakan untuk korang join.. beruntung juga la kalau join ChurpChurp ni berbanding korang nak tunggu duit Nuffnang masuk..


dah lama aku print screen mende ni.. tak sampai seminggu dah dapat banyak ni (sikit berbanding blogger lain T__T)


kalau korang tak paham, boleh je tanye aku atau blogger lain.. tapi ape yang lebih penting korang daftar je dulu, masa daftar nanti korang akan paham sendiri apa nak buat..




lebih senang beriklan dengan share link.. takde la berat blog korang.. kalau iklan jenis flash atau javascript agak berat untuk loading.. ChurpChurp cuma perlu share link.. paling malas pun korang boleh share link tu kat Twitter atau Facebook..




sekarang ni aku belom check lagi berapa earnings aku kat ChurpChurp tu.. biar la lama sikit, baru ada kejutan.. kejutan yang best memang best.. tak gitu? :D


*heartbeat pun boleh tahan masyuk earnings dia.. try la [tekan sini]

11 comments:

  1. kalau letak heartbeats tu kedudukan gleratti tak terganggu ke?

    ReplyDelete
  2. @Misa Sakura!
    takde effect pun.. heartbeat tu bukan rival nuffnang.. heartbeat tu website buat gift je.. tapi dia ada la bg earnings kalo kite letak iklan dia :)

    ReplyDelete
  3. nak daftar churpchurp ni kene ada twitter ??

    ReplyDelete
  4. syukurlah 2..aku ade 20 sen jer

    ReplyDelete
  5. perghh baru seminggu earning dah gitu sekali , follower byk mmg masyukkk!

    ReplyDelete
  6. @izzah
    tak semestinye kene ade twitter.. kalo ade twitter lebih sng nk share link..
    ade facebook pun cukup.. :)

    ReplyDelete
  7. @Nur Fatin Nabila Zeeyan
    churpchurp ni sebahagian dari nuffnang.. sbb tu ade link churp2 kat acc nuffnang kite.. :)

    ReplyDelete
  8. ada gak daftar churp churp ni, tapi malas gile nak share-share. hak hak hak :p

    ReplyDelete
  9. nak tany acamne nak letak iklan banyak2 macam yang kat bawah sekali blog ni eh? tolongg .

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers