Ads

ChurpChurp Bagi Lagi Banyak Duit Dari Nuffnang?

duit? sebut je duit sume mata bersinar je.. penuh simbol-simbol $ kat mata masing-masing.. ok, kali ni aku nak ajar cara senang bagi korang yang patah hati dengan nuffnang..

kalo sebut nuffnang, aku rasa ramai yang dah faham konsep mende tu.. ok, yang aku nak cerita sama je macam nuffnang.. tapi lebih mudah..

pernah dengar tak ChurpChurp? sape-sape yang rajin keluar masuk website nuffnang mesti perasan ChurpChurp tu..


---------------------------------------------





kalau nuffnang keluarkan iklan dengan cara bergambar, flash content, atau javascript yang mungkin buat blog korang berat, ChurpChurp pulak hanya menggunakan link..

setiap klik korang akan dapat lebih kurang RM0.20.. tapi bergantung jugak, kadang-kadang korang boleh dapat lebih..

ini contoh iklan Milo [klik kat sini kalo nak jadi sehat dan kuat]

jangan risau pasal glitterati membership kat nuffnang korang, takde effect pun kalo korang letak iklan ChurpChurp ni.. ChurpChurp ni sebahagian dari nuffnang jugak..


---------------------------------------------


ini contoh screenshot dari account ChurpChurp aku

nak register senang je.. dan kalo korang jenis yang rajen ber-twitter dan update status kat facebook tu, sesuai sangat la register ChurpChurp ni.. duit yang korang dapat pun lebih cepat dari nuffnang..

aku jenis tak reti nak terangkan dengan lebih lanjut.. kalo aku tulis panjang-panjang kang banyak la yang silapnya.. aku sarankan korang register dan tengok sendiri.. [REGISTER KAT SINI]

*aku buat cara link bergambar macam kat bahagian bawah sekali blog aku ni

10 comments:

  1. dapat ngn Pa & Ma lagi banyak!!! haha

    ReplyDelete
  2. tp kene rajin post kn bende ni?sebelum ni penah wat yg ala2 camni..youhthsay pye..dh rm50 dlm account pastu kene banned..xtau nape..huhu..pastu jadi malas

    ReplyDelete
  3. Entah bile nak register..
    Asyik lupe jek..
    Cemburu dgn kawan2..
    Hahaha..

    Entry Terbaru 1 : Antara Cinta Pengkid dan Gay
    Entry Terbaru 2 : Sebenarnya Kita Sama-Sama Sombong

    ReplyDelete
  4. tak join lg la churp2 ni..

    ReplyDelete
  5. churpchurp memang bagi lagi banyak duit dr nuffnang.. dah 2 kali cashout.. :D

    ReplyDelete
  6. belum dapat cashout lagi, maybe bulan depan. seronok juga churp2 ni terutama bila dapat scheduled tweet, tu yang banyak membantu banding iklan churp2 yang ppc tu.

    ReplyDelete
  7. saye juga mempunyai seekor churpchurp :D

    ReplyDelete
  8. nak tny nak tny :) kte tak dikenakan apa2 byrn ke ble dh join?

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers