Ads

Blog Of The Day #10

kejap lagi aku mungkin akan ke kelas.. tapi tengok kepada keadaan semasa sebab kelas yang aku bakal mungkin pergi ni sangat-sangat tak best.. ramai student tak senang hati dengan kelas tersebut..

ok, kali ni terkena kat blog adek kandung aku pulak.. sungguh tidak disangka-sangka.. ini semua keje random.org, bukan aku main pilih je..





kepada sape-sape yang nak jadi macam dorang ni (blog of the day), sila la join bloglist / link exchange aku ye.. kalo tak join memang harapan la nak jadi blog of the day yang dipilih secara random.. :)

*join bloglist kat sini [tekan sini]

5 comments:

  1. heh....adik sndri :D
    kim slm adik :P

    ReplyDelete
  2. reserve 1 place eh..nnti nak buat entry~

    ReplyDelete
  3. untung la adik sendiri. hihi :)

    ReplyDelete
  4. Thank you for your hard work to collect and organize, to share with you a lot about the fashion thing, and this is very useful to me.

    Next year will be better this year, a slight malaise and fatigue
    Titanium Necklaces

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers