Ads

Percutian Yang Tak Dirancang

tak dirancang? macam mana pulak tuh? mungkin ramai dah dapar agak dan mungkin jugak ada yang masih blur.. ok, meh sini aku nak citer sikit.. (banyak actually)


"kalo bisa aku ceritain, passstii..! kalian tidak akan percayaa..~"


kat entry aku sebelum ni, aku dah tunjuk alasan kenapa aku tak update blog untuk selama sehari lebih (mungkin dua hari, aku dah nyanyuk).. sebenarnya aku dan rakan-rakan subahat yang lain telah pergi ke Pulau Pangkor, Perak..

aku dan kawan-kawan aku yang lain memang kurang waras kalau tiba satu hari yang memang takde aktiviti nak buat.. sebab tu la kami semua cari jalan macam mana nak hilangkan perasaan bosan ni..


sebelum tu singgah dulu kat menara condong

















sebenarnye ada banyak lagi gambar.. takkan aku nak letak sume kan.. kang ade la yang bising blog aku ni berat la, ape la..

aku rasa kalo nak lepak kat Pangkor memang tak mahal.. berbekalkan RM100 sorang pun dah boleh enjoy sehari semalam kat sane.. tapi kene la pergi beramai, baru la boleh berjimat..

4 comments:

  1. hahahaha suka sgt letak gambar pakcik tu kan...peminat fanatik ye.

    ReplyDelete
  2. haha...pminat pilem kak limah la tue...

    ReplyDelete
  3. syokkk!!! dah 4 kali aku gi sana...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers