Ads

Alasan Blog Tergendala

agak-agak dah berapa lama aku tak update blog ni? dua hari atau sehari lebih? ade sebab aku tak update blog ni..


"begini ceritanya.."


kalo sape-sape yang memang ikut perkembangan blog aku ni dan dorang jenis yang baca habes apa yang aku tulis sebelum-sebelum ni mesti tau yang aku dan kawan-kawan mempunyai kepala otak yang kurang waras.. hehe

sebab aku tak update blog :

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



ok, ini baru intro.. kelak aku akan update segala aktiviti yang aku dan kawan-kawan aku yang lain buat semalam.. buat masa sekarang terasa penat semalam belum pun habes.. later yaww


10 comments:

  1. wah3..
    macam seronok jek pengembaraan tuh???

    tak ajak pun..huk3

    ReplyDelete
  2. adess tergelak tgk gambar tu..haha..

    ReplyDelete
  3. hebat dowh...jalan2 makan angin tuh....xajak pun bro...

    ReplyDelete
  4. kalo bisa aku ceritain, passsti..!! kalian tidak akan percayaa...~ :p

    ReplyDelete
  5. ehh pergi snorkeling kee ?

    ReplyDelete
  6. @.Bintang Biru.
    memang best.. tapi tioman lg best..
    nk tau kat mne ni, tggu next entry.. hehe

    ReplyDelete
  7. besnyee...kt mne nih?? meh jenguk sini..http://beletiaq.blogspot.com/2011/03/terharu-dekat-2-orang-blogger-glemer.html

    ReplyDelete
  8. @mimieux
    ni kat pulau.. hehe
    dah jenguk, thanx..! :D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers