Ads

Blog Of The Day #12

ok, terasa lama sangat aku tak buat blog of the day.. rasa bersalah pulak kat blogger-blogger yang join link exchange / bloglist aku..

blogger bertuah bernombor 21:




dah singgah blog dia ni, ok la.. tak banyak mende kat sidebar tuh.. boleh tahan ringan sebab display satu entry je kalo bukak blog dia.. blog pulak warna putih.. bagi aku, blog yang warna putih lebih senang nak baca (font kene hitam la)

ada masa nanti korang ambush la blog dia.. :)

1 comment:

Ads

Followers

Google+ Followers