Ads

Pemenang Mini Contest Gulai Tempoyak Ikan Patin



dah lama sangat aku tangguh nak umumkan pemenang mini contest ni.. akhirnya, dengan pemilihan oleh juri-juri gadis misteri, maka muncul la pemenang untuk mini contest ni..

pemenang akan aku buatkan dia header blog secara percuma dan satu hadiah misteri.. tapi sampai sekarang aku tak pikir lagi nak bagi ape untuk hadiah misteri tu.. takpe, nanti kalo aku waras sikit, aku bagitau.. :p

nama pun mini contest, peserta sikit je, pastu jangka masa mini contest ni pun sekejap je.. tak macam contest lain, buat berbulan-bulan..


pemenangnya :

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

fuhh.. panjangnye..




pemenangnya adalah cik Nurul kita..! belog beliau bernama Nurul Dot Dot Dot cekodok.. ok, kalo rajen singgah la blog dia ni..

kenapa dia dipilih sebagai pemenang dan bukan pengalah? menurut judges, hanya dia menampilkan gulai tempoyak ikan patin yang sebenar.. apa dia buat simple je, tambahan pulak cara dia amek gambar, ada anak panah yang menunjukkan itu adalah gulai tempoyak ikan patin.. ok, ini statement juri-juri rahsia.. :)

sebenarnya susah nak pilih pemenang sebab masing-masing menunjukkan kesungguhan join mini contest ni.. rasa berat punggung pulak nak biarkan yang lain tak menang.. ye la, masing-masing dah penat-penat sampai berpeluh buat kot..

tapi apekan daya, pemenang hanya satu, tempat pertama hanya ada satu.. yang lain, aku sangat-sangat hargai hasil kerja korang.. mungkin peserta lain akan aku buat sesuatu untuk hargai hasil laut kerja korang.. tapi tak tau lagi nak bagi ape.. :)

pendapat korang?

7 comments:

  1. gulp!..betol ke ni??! heeeeeee *senyum sampai ke telinga* TQ x1juta ^ ^

    ReplyDelete
  2. waaahhhh ! akhirnya, sekian lama menunggu. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  3. wah! hebat! mak ak masak ikan keli gulai tempoyak

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers