Ads

Mini Contest Part 1

mini contest? pernah dengar? mungkin ada yang pernah dengar.. kalo tak pernah dengar aku tak hairan la sebab aku menaip, tak cakap pun.. paham? giler aku ni.. hahaha

ok, nama pun mini contest, peserta pun takde la ramai mana.. tarikh tutup pun aku buat sampai minggu depan je.. tak macam contest lain, at least sebulan duration contest tu berlangsung..

setakat ni, ini lah hasil air tangan peserta mini contest aku..





tak ramai, padan lah dengan nama contest ni, "Mini Contest"..

setiap kali ada orang yang join, aku akan update entry ni.. hadiah: aku buatkan header blog dan aku akan bagi hadiah misteri..

korang boleh rujuk kat [entry ni]

tinggalkan link korang kat entry tu.. :)

7 comments:

  1. nice contest...nk join2

    Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  2. nape sy artwork tak ada?
    dh tnggal link kt situ...huhu

    ReplyDelete
  3. ni ke yang join..emmm..
    nak soh sy join???hahah
    dah lambat kot..

    ReplyDelete
  4. hahaha ,
    tak sangka muka eyka yg mata mcm kena tumbuk tu pun di letak. ngee :P

    ReplyDelete
  5. http://anorahsrainbow.blogspot.com/2011/02/si-pereka-header-yang-murah-hati-hebat.html

    kredit ke awk..hehe..^^
    thanks..:)

    ReplyDelete
  6. bile nak wat contest lagi..

    (@_@)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers