"GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI"

aku rasa tak perlu bagitau pasal ni.. pasti korang tak tertanya-tanya tentang tajuk entry aku kali ni.. Gegar 1k Blog Oleh Ben Ashaari..


[klik pada header Ben Ashaari]

jarang aku nak join mende-mende macam ni.. tapi aku join jugak sebab senang, simple, tapayah nak tulis panjang-panjang..

apa yang aku perlu buat, cuma seperti kat bawah ni:

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

haa, ape lagi, jom la join mende ni sama-sama.. kita jugak yang untung nanti, kenalan pun bertambah ramai..

p/s: jeles tengok blogger-blogger pegi gath minggu lepas.. melepas la sudahh..~

10 comments:

  1. grr!
    aku pon jeleshh!
    jom lah gathering dgn org2 lain yang jeles jugakk! wakaka

    *hii designer cik epal! wakakaka.

    ReplyDelete
  2. sana sini blogger join..meriah betul.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BIRTHDAY DD

    ReplyDelete
  3. cinta datang menggegar...
    jom follow cinta
    http://edisimencaricinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. gegar dari blog BA.. jom gegar kwn2 laen :)

    http://kierasakura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. slm kunjungan
    melawat dan menggegarkan blog anda!
    referral dari blog abg ben=)
    nice blog;)
    blog apisv2

    ReplyDelete
  6. Dtg gegarkan blog ni :)
    Feel free,visit my blog lak :)

    ReplyDelete
  7. Wahhhh.. macam besh.. nak menggegaQ sekali la.. buleh dakk~

    hii.. Nadh datang melawat kamu..
    salam ziarah.. salam kenai dari Nadh.. ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers