Ads

Aktiviti Nakal

nakal? kadang2 aku rase aku ni nakal.. ntah betul ntah tidak, taktau la sejauh mana kebenaran tu..

naseb baik la aku memang takde kelas pada hari Isnin.. kesempatan yang ada aku dan kawan2, pergi menjalankan aktiviti nakal..

aku rasa kalau tak bagitau aku lepak mana tadi, korang memang dah tau.. cuba tengok gambar yang sempat aku rembat..






banyak gambar yang hampir sama sebab mamat yg pegang camera tak reti mengira.. haha

academy robin hood.. lepas ni nak rompak org kaya, pastu bagi kat fakir miskin.. boleh?

haa, mana satu pilihan hati



nakal la jugak sebab aku taktau la kawan2 aku tu tengah ponteng kelas atau memang takde kelas..

nak try cari jejaka2 kacak uniten? haa.. kat sini aku rasa korang (pompuan) dah boleh usya.. hehe.. kenal tak aku yang mana satu? :p

14 comments:

  1. haha..tak tahu lak main ice skating tu nakal..haha

    ReplyDelete
  2. teringat mase 1st time main ice-skating kat sunway last year..ntah brape kali jatuh ntah..habis basah baju haha..

    tapi da reti maen da=) berbaloi jatuh tergolek haha

    ReplyDelete
  3. sedang usha2 yg pemalu2 ade tak ? kekeke :P

    rase2 yg sweater belang itam purple tu ikan patin kan ? tak pon tempoyak . hehe :P

    ReplyDelete
  4. best tu main ice skating...syok tu...:)

    ReplyDelete
  5. WAH.. WAH.. PONTENG KELAS MAIN SKATE DAN MEMANAH..

    ReplyDelete
  6. nakal ye.. rotan2 kasi baik sikit..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  7. mid valley ke ni?? tak pernah lagi aku main ice skating.. memanah pun belum lagi.. adehh yesterday btul aku ni...

    ReplyDelete
  8. nakal?
    memang memang.
    bagitau mak nnt.
    HAHA

    ReplyDelete
  9. off topic jap ni, kalau nak tempah header yg ade skali status twitter tu bape caj die yep ?

    ReplyDelete
  10. Bestnyaaa main ice skating! :D Hehe tapi kalau jatuh sakit T_T

    ReplyDelete
  11. nk knl ngn mamat uniten bju belang..hehehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers