Ads

Mini Contest? Ape Tu?

biase korang dengar contest je.. kali ni aku nak ketengahkan mini contest.. sape yang buat contest ni?

tak lain tak bukan aku la yang menggatal nak buat mini contest ni.. kenapa mini?




sebab contest ni aku nak buat dalam masa yang singkat je.. pemenang pun hanya dapat hadiah yang tak seberapa dari aku..

hadiah? pemenang akan dapat header free dari aku, aku yang design header korang tuh.. dan satu hadiah misteri.. ok, hadiah misteri tu akan aku bagitau kelak..

ape yang perlu korang buat?


  • amek kertas, pen, magic marker, marker, pensel, warna pensel, atau arang asalkan korang boleh mencoteng sesuatu di atas kertas..
  • korang hanya perlu tulis "Gulai Tempoyak Ikan Patin" atas kertas tu..
  • amek henset, snap gambar korang macam atau seumpama kat bawah ni:
  • kemudian buat satu entry supaya aku boleh tengok hasil kerja korang

tak ke simple sangat contest aku ni? ok, korang guna la kreativiti korang.. kelebihan kepada yang takde header blog (ade ke blog takde header?).. pemenang akan aku design-kan header blog dia..

Tarikh Tutup Mini Contest: 5 Feb 2011 10 Feb 2011 (aku dah extend atas permintaan)

tak perlu tunggu lama untuk mengetahui pemenang kan? sebab ini adalah mini contest.. :)

jangan lupa tinggalkan link entry kat ruangan comment

37 comments:

  1. i follow this contest.. ^_^
    http://panda-hijau.blogspot.com/2011/02/contest-lg.html

    ReplyDelete
  2. saya jOin this conTest ya saudara mueZ
    http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan.html

    ReplyDelete
  3. mesti ke ada gmbr kita pegang paper tu? kalo dlm gmbr tu xda manusia blh ke?

    ReplyDelete
  4. mesti ke ada gmbr kita pegang paper tu? kalo dlm gmbr tu xda manusia blh ke?

    ReplyDelete
  5. nak join :)
    tunggu!
    gulagulaprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/02/contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html


    yeah!!! nurul da join ^ ^
    nak header lawa! nak header lawa! nak header lawa!!!

    hehehehehehe

    ReplyDelete
  7. mmg menarik..nak join tp tawu dah mesti kalah..

    ReplyDelete
  8. @Green Rose
    takpe.. byk mase lg.. sudah extend tarikh tutup.. :D

    ReplyDelete
  9. nak join.tapi kene tggu bosan dulu lah,baru hasil cantik :)

    ReplyDelete
  10. angelo > haha bagus nye! oke, tunggu la!

    ReplyDelete
  11. join (:

    http://alienandthesky.blogspot.com/2011/02/contest.html

    ReplyDelete
  12. nak join, tapi nak letak tajuk apa???

    ReplyDelete
  13. wah...nak header baru...header baru
    join ye =)

    http://orangeeeworld.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    ReplyDelete
  14. nak join.


    http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. contest yg menarik...
    nk join...
    hehehe

    ReplyDelete
  17. `taknak menyesal tak join!

    http://alongba.blogspot.com/2011/02/first-contest-nak-menang.html

    ReplyDelete
  18. Akhir nyaa, men-join kan diri. Fuh nasib date tu di extand! hehe TQ

    here :

    http://eykameow.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    ReplyDelete
  19. hye =D

    saya join . ^____^

    http://belogbercakap.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    ReplyDelete
  20. wah, de orang wat contest laaa... cam best jek... ;p

    ReplyDelete
  21. saye join sekali :)

    http://simplesokmo.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    ReplyDelete
  22. http://sayafariha.blogspot.com/2011/02/contest.html


    sy nk join!! hihi

    ReplyDelete
  23. http://blogsayadananda.blogspot.com/2011/02/contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    join jgk!!

    ReplyDelete
  24. nak j0in..nak j0innnnn~~~~~

    http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    yeay..sempat j0in :) usya2 lah taw :)

    ReplyDelete
  25. saya join...
    lambat tau pasal contest ni..uhuk2..
    tapi simple je la...tema black n white..^__^
    orang len sume colour-colourful..

    ReplyDelete
  26. count me in ya!


    http://inkinglink.blogspot.com/2011/02/gulai-tempoyak-ikan-patin.html


    terima kasey!

    ReplyDelete
  27. ooo...patutla tak tercalon...
    link x sampai seru kat internet nie..huahuahua

    takpela..maybe next time sy join contest ni lagi.. ^__^

    gud luck semua!!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers