Ads

Header Baru Lagi

kali ni aku nak tunjuk header baru lagi.. hmm.. korang tak bosan ke? asyik2 dengan header je..

aku sebenarnya tengah sibuk men-design header orang, sambil2 tu aku buat la header untuk blog aku..




kenapa header blog orang lain tak siap lagi? ini disebabkan header mereka agak kompleks dan untuk memikirkan idea kreatif memang susah..




ini bukti aku sedang usahakan sesuatu untuk menyiapkan header yang telah ditempah.. maaf la kalau lambat sebab aku sedang meng-improve-kan diri dalam seni photoshop ni dari hari ke hari..

tambahan:
aku baru je tau pasal huru-hara kat Egypt (Mesir) tu.. risau pulak aku bila dengar berita sebenar.. sebab apa yang digambarkan di Buletin Umno Utama, tak sama dengan situasi sebenar..
keadaan kat sana lebih teruk daripada yang digambarkan.. jom sama2 berdoa agar keselamatan student2 Malaysia kat sana terjamin..

10 comments:

  1. huru hara kat mesir??
    what happened???
    muntakim kat sana lg ke?

    ReplyDelete
  2. @Nisa A [Saya Suka Menaip]
    ntah la.. rasenye ade kat mesir lg.. nnt nk call ayah dia tnye keadaan dia kat sne..

    ReplyDelete
  3. wah..creative..bole wat header sndr...

    ReplyDelete
  4. waahh.....mesti masta wat header ni...tu cik epal tempah ka tu??
    tu la..sam2 la kite doakan...tgk ade sampai y mati2..dah la internet kene cut kat sne..tak leh nak connect ngan diorg...huuu

    ReplyDelete
  5. tuan pnya blog , hana nak eader satu boleh ? huhu

    ReplyDelete
  6. Assalam..smart2 header..:)
    sory,bru mai cni...salam kenal ye..:)
    betul2,setuju dng note kaki kt bawah tu...hehe
    Doakn semoga selamat semua kt sane...huhu

    ReplyDelete
  7. semakin maju blog. hahaha. tahniah. =)

    ReplyDelete
  8. haa..baru lah cantik.barulah org percaya yg ko ni designer.baru org yakin dgn ko..keep it up =)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers