Ads

Bahana Kalau Internet Lembab

aku macam dah lama tak update kan? ye la agaknye.. aku pun tak hengat bila last aku update blog aku.. aku ni bukannya peka sangat dengan tarikh..

sekarang ni aku dah selamat sampai ke rumah aku, Bandar Ikan Patin.. cuti Tahun Baru Cina kan.. kebanyakan IPTA/IPTS dah mula cuti untuk seminggu ni.. aku pun cuti, korang pun ramai yang cuti..

ape aku cuba bagitau ni? sebenarnya aku nak bagitau, kalau aku ada kat rumah atau kampung halaman, speed internet sangat2 la lembab, sejajar dengan iklim Malaysia yang panas dan lembab..

amoi cun untuk santapan korang

kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina bagi kaum Cina yang menyambut perayaan ni..

rasanya takde masalah untuk aku ucapkan selamat tahun baru kat dorang sebab ini perayaan kaum, bukan agama.. perayaan hari Natal atau Krismas adalah perayaan agama, ingat tu..

sekarang ni aku tengah mempersiapkan diri aku untuk memulakan satu service berbayar.. dan aku sekarang tengah meng-improve diri aku dengan seni Photoshop.. hehe

mungkin esok aku akan update kalau ada mende best nak dicerita.. adioss

1 comment:

  1. i klau kat cmpus yg lmbt speed brdbnd ni. klau kat rumah, ok.laju.sukeee:)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers