Ads

Hikayat Merong Mahawangsa 2011

hari ni citer yang ramai orang tunggu dari taun lepas lagi dah ada kat pawagam.. nak jugak tengok citer bajet besar sKRU ni..

malam ni aku dan geng-geng nakal aku akan menerjah ke pawagam yang berhampiran.. kalo korang nak join, detect la aku kat mana.. korang boleh check kat foursquare aku atau twitter aku, @mmursyidin :D


aku bagi poster besar punya untuk korang download


setakat ni expectation aku agak tinggi pada filem berbejet best besar ni.. tapi taktau lagi la kan.. malam ni aku akan tengok dan mungkin aku akan buat sikit review atau ulasan kalo perlu..

esok atau lusa pasti ramai yang akan cari DVDRip Merong Mahawangsa ni untuk didownload.. sape-sape yang memang dah hidup dengan mengadap internet, mesti tau yang filem baru takkan ada link download..

aku bagitau sebab aku dah bosan dengan orang yang tanya aku kat mana nak download citer Merong Mahawangsa (contoh).. padahal citer baru je ditayangkan..

nak download Hikayat Merong Mahawangsa secara percuma, tunggu DVD filem ni kuar dulu baru la korang boleh berharap DVDRip akan keluar..

ok, jom ramai-ramai tengok citer dan support industri filem tempatan.. :)

*harap-harap filem ni tak sampah macam Jin Notti, Magika, atau Cicakman..

12 comments:

  1. esok nak layan la citer ni. mcm best :D

    ReplyDelete
  2. harap jangan la macam jin notti..kalau ramai review best, aku nak p tengok wayang jugak la...hahaa

    ReplyDelete
  3. kalau sampah gak..
    abesLAH rugi gak an..haha

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya dah nk g tgk.. i nk g sbtu ni.. nnt jgn update lg tau crita ni cmne..hehehe

    ReplyDelete
  5. HAHA! tapi aku rasa kat AStro First mybe boleh beli cerita ni lepas seminggu release kat wyang...so tak pelik knp kat syok.org movie melayu cepat jek dpt...barai

    cerita Jin Notti mmg merepek! aku tak paham apesal kwn aku ckp cerita tu best...

    tapi cerita merong ni aku sgt tunggu2...harap bukan setakat trailer jelah yg gempak..

    eh pnjg lak aku komen, aku rasa ni 1st time kot aku msuk blog ni..HAHAHA

    ReplyDelete
  6. dah tgk.. mmg best... cerita melayu paling best setakat ni...

    ReplyDelete
  7. nak tgk. the making die gempak giler

    ReplyDelete
  8. kalau tak de mawi konfem best punye haha..nurul nak pegi tgk esok pagi..jom2 kite tgk ramai2 ^ ^

    ReplyDelete
  9. kite pun tringin nak tgok. trailer cam best! buat review tau!

    ReplyDelete
  10. lau best ulas cta nie tau...:)

    ReplyDelete
  11. mang best lah..! [lmbt je aku tgk cte neh..hehe]

    ReplyDelete
  12. best ke ek??? cm taleyh caye ah cite mlayu ni.. hohoooho

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers