Ads

Mini Contest Part 2

hari ni dah 11 Feb 2011.. ini bermakna mini contest yang aku anjurkan telah tamat tempoh, expired.. kalo simpan lama-lama boleh jadi busuk..




kesemua sekali ada 13 blogger yang join mini contest aku ni.. ok la dari takde langsung kan.. nama pun mini contest..

untuk melihat senarai peserta, korang perlu [klik link ni]

untuk melihat hasil kerja dorang pulak korang kene [tekan sini pulak]

walaupun hanya mini contest, tapi aku kagum dengan dorang ni.. bersinar-sinar mata aku bila tengok hasil kerja dorang semata-mata nak menang mini contest ni..

tahniah (walaupun takde pemenang lagi) sebab berjaya join mini contest aku ni.. dan terima kaseh sebab sudi membazir masa kerana nak join mini contest ni..

hadiah? ada dua hadiah, aku akan buatkan header blog secara percuma dan satu hadiah misteri.. apa yang misteri tu aku takleh nak bayangkan sebab kalau aku bagitau hilang la misterinye.. hehe

ok, kalau korang nak judge hasil kerja dorang, boleh je.. bagi la comment yang membina sikit kan.. kat sini aku nak tanya pendapat korang, macam mana aku nak pilih pemenang?
  • buat sistem undian (polls)
  • judge sendiri-sendiri
  • pilih judges dari kalangan blogger
  • pilih secara rawak (random)
agak-agak yang mana satu paling sesuai?

5 comments:

  1. judge sendiri-sndiri kn lagi sng..

    ReplyDelete
  2. alahhh...nape saya x tercalon?
    ni mesti kes internet meingong tak send comment kat page awak aritu..sob..sob..

    xpela..memang confirm x menang pun..hik2

    http://faziera193.blogspot.com/2011/02/mini-contest-gulai-tempoyak-ikan-patin.html

    oh! cadangan saya, undian dari blogger boley, judge sendiri2 pun boleyyy...^__^

    ReplyDelete
  3. judge sendiri-sendiri kan lebih senang.

    ReplyDelete
  4. kalau nurul, nurul judge sndri pilih yang nurul paling suka=)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers