Ads

Header Lagi?

nak buat macam mana, buat header je la yang aku pandai.. nak buat keje lain memang aku takleh diharap..

aku baru je manyiapkan design DUA blog orang, dan aku juga telap menyiapkan TIGA header blog orang..

nak tengok semua header tu? aku tunggu credit dari dorang je dulu, tunggu dorang buat entry pasal header/template baru dorang dulu..

template blog aku? memang bersepah sebab kat blog aku ni dijadikan makmal ujikaji untuk aku mengasah kamahiran aku dalam bidang HTML, PHP, dan Javascript..


untuk diri aku sendiri, ini je yang sempat aku buat.. vector image yang aku buat guna portrait sendiri..

vector image yang aku paling jarang buat sebab aku belum mahir nak buat macam kat atas ni.. sebab tu kurang realistik gambar aku tuh..

kalau korang ade pape nak komen pasal blog aku, silakanlah.. selagi tak dikritik, selagi tu aku masih di takuk yang lama.. :)

[jangan lupa klik sini]

11 comments:

  1. salam. wah! cantik dah tue.. hurm..vector image ni aku belum pandai lagi...tengah cari kt manalah ada tutorialnya... lagipun, susahjugak nak buat bdan ni...kan?kan?

    p/s: cun dah header..hehe

    ReplyDelete
  2. header tu chun !!
    gne software pe?

    p/s:vector image tu,camner nak taruk?

    ReplyDelete
  3. terbaik la gulai tempoyak ikan patin ;) nak header jugak boleh tak ? ;) tak reti nak buat header . huduh je blog kita tu .

    ReplyDelete
  4. kalau ade mse, tlg la buat blog header sye :) mekasihh

    ReplyDelete
  5. salam.. =)

    rajinn bet0ii bt header byk2 yerp..huhu kamu bt header niee aderr upah nyerr x.? =)

    headerr kamuu p0m daa ukee..
    c0meyy l0teey.. ;)

    ReplyDelete
  6. thank u bro design blog aku..
    dah kredit kat ko..

    ReplyDelete
  7. tgh blajar buat vector image eh.?ecah dulu rajin gak buat time ade mood..skg da malas sbb byk sgt pakai layer kalao nak buat vector image ni..nway nice loh..

    ReplyDelete
  8. hai! dtg dr blog cik epal

    cantik header yg kamu buat utk blog dia ;)

    ReplyDelete
  9. salam...cantik la header dik epal tue...buat untuk sy skali bleh?
    (+_____+)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers