Ads

Budaya Lepak Di Restoran Mamak

makin menjadi jadi budak zaman sekarang ni.. aku la tu.. aku juga diklasifikasikan sebagai budak zaman sekarang sebab aku perasan aku masih muda.. harharhar :))

untuk memenuhi ruang waktu yang terlapang:



  • mengambil kesempatan atas teknologi webcam di laptop
  • muka yang tidak terurus (bukti pada misai yang tidak dicukur)
  • baju zaman sekolah menunjukkan aku tidak membesar dengan sempurna
  • tapi kawan aku yang besar gemok kat sebelah tu
jangan jadi macam aku yang berperangai pelik.. buatlah entry yang bermanfaaat kepada blogger lain..

entry aku, hanyalah sekadar di pinggiran cover kepada ketiadaan idea untuk menulis entry baru..

16 comments:

  1. haha.. yg pntg ade entry yg buleh d bace, kn2... hehe...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. best lepak mamak hehehe
    cool ;)

    ReplyDelete
  4. ok la kan...
    dari blog berhabuk..
    huhu

    ReplyDelete
  5. hahaha. dari blog kosong tak di hupdet kan ok lah tu..

    ReplyDelete
  6. klu dah ramai penjejak kat sini, tak kesah apa entry..depa tetap baca :)

    ReplyDelete
  7. kt mamak klu area bangi mmg rmai stdnt...

    ReplyDelete
  8. kt mamak klu area bangi mmg rmai stdnt...

    ReplyDelete
  9. haha....sempoi...selalu blogger2 wanita je wat gini...laki pon ade ea..layan...zasss

    ReplyDelete
  10. sebelah tu bukan mawi kew..
    orang temerloh aer nie?

    ReplyDelete
  11. sebelah tu bukan mawi kew..
    orang temerloh aer nie?
    kedai mamak tue mesti oldtown

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers