Ads

Aku Hack Blog Cik Epal?

aku hack blog dia? rasanye betul lah tu.. hehe.. kenapa aku tulis macam tu? ini sebab aku dah berjaya menggodek blog dia dan menukarkan blog dia ke rupa yang baru..

sebenarnya semua tu berlaku atas kebenaran Cik Epal gak.. dia mintak aku header, aku buatkan.. tapi malangnya header yang aku buat tidak sesuai dengan template blog dia yang sebelum ni..

so, aku meng-offer-kan diri untuk design semula template blog dia.. tak banyak yang aku buat, cuma edit sikit dari blogger template yang sedia ada.. :)


header untuk blog ni aku buat biase2 je.. aku cuma edit sikit dari header asal dia.. header asal dia memang lebih kurang mcm ni.. [Amira Anorah]


ini blog kawan aku, baru je mula nak buat blog.. tapi baru dalam blog Blogger ni la.. dia dah lama buat blog guna Wordpress.. sebab tu entry dia nampak matang, tak bosan.. [Stabbed Miles]


sape yang tak kenal dengan tuan blog kat atas ni kan.. blog Cik Epal.. header dan template aku edit-kan sekali.. untuk blog dia, paling susah aku nak buat.. [Cik Epal]

tapi aku nak ucap terima kasih kat Cik Epal sebab dia mintak header yang ade status twitter.. kalo dia tak mintak, memang aku takkan tau cara nak buat mende tu.. dia la punca aku meng-improve-kan diri aku dalam mendesign blog ni.. ;)

rasanye cukup la header free yang aku buatkan.. lepas ni, aku mungkin akan kenakan bayaran.. tapi bayaran tu akan aku tetapkan dengan harga yang berpatutkan la..

sekarang ni aku tengah usya2 blog yang ada menawarkan khidmat men-design header.. aku nak buat comparison.. dan aku jugak nak menajamkan lagi skill aku dalam photoshop ni.. :)

28 comments:

  1. wohoo..like banyak2..patotlah tgok header dia sudah baru..

    ReplyDelete
  2. Header blog Cik Epal yang bro design ni memang lawa giler r...

    * TEMPAH HEADER HANYA RM5 DI SINI
    ** Jom dapatkan widget blogwalking di sini
    *** Jom buat duit. Duit Yied dah cecah RM30. Klik sini. Tak percaya lagi? Baca sini

    ReplyDelete
  3. wow, menariknya!! ok lepas nih bolehlah aku promote2 skit siapa yg nak design template.

    ReplyDelete
  4. totally like header cik epal. cantikk!

    ReplyDelete
  5. mantap lo bro~

    banner buat x? :D

    ReplyDelete
  6. wahhhhh cantiklah header cik epal tu!!!!! suka2 nanti buatlah tutorial macam nak nak tambah twitter tu

    ReplyDelete
  7. .. neyh na usha2 abg tolong wat kn header neyh..

    http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. wah ! patot ah kunjung blog CB. uhuks. meh lah kongsi information sekali. cam mana nak buat header yg ada twitter? T___T

    CB amik banner~

    ReplyDelete
  9. cahntekk, good job :)

    p/s: try usha blog ezhan, alieff dengan cik bulat (tu je yang tau) untuk anda buat comparison

    ReplyDelete
  10. mekasehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kehkeh =)

    ReplyDelete
  11. oh wow.

    saya buat header guna paint tapi saya rasa header saya cukup comel. secomel kesabaran masa buat. cuba lawat. :)


    p/s: bila buat header guna effort sendiri lagi puas hati. agree?

    ReplyDelete
  12. wah, sgt kreatif.. boleh tlg buat kan header ni ;)

    ReplyDelete
  13. ha bagus2...boleh buat duit bisnes design ni. akak baru lepas revamp template sekali ngan header semua.

    oklah price dia..

    boleh p blog akak untuk tgk design dan designer dia sekali...:)

    peace!

    ReplyDelete
  14. muezz ,

    nanti buat price list utk semua jenis header eh... nak tempah! :D

    ReplyDelete
  15. wah...cun2....suke!huhu

    erm, nak tanye cket bley...
    camne nak center kan widget tu kasi betol2 kat tengah eh??

    sebab dari tahun lepas dok godek2 html tu tapi still lagi impit kat tepi...hihi

    cth fb badge awak..kn elok kt tgh kn..saye punye kt tepi..cmne2?mintak tolong...pliss...

    ni link- http://faziera193.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. hye! nak header cmtu jugak boleh? :D

    ReplyDelete
  17. tlg la tukarkan header saye yg mcm ayam tu. xde mase nak wat yg bombastic giler ni. bayaran? satu trafik kat blog awk setiap hari. haha

    ReplyDelete
  18. smbl tlg smbil mprovekn diri kann..waa terbaek laa bro!

    ReplyDelete
  19. tolong buatkan utk saya 1, boleh..?plzzz..jelez u..

    ReplyDelete
  20. CANTIK...leh ke mintak khidmat tuan blogger..utk ibu shifaa nieh.. ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers