Ads

Header Baru Gulai Tempoyak Ikan Patin

memandangkan header sebelum ni macam tak nice je, aku pun dengan tangkas menukar kepada header yang lebih baru..

merujuk kepada entry ini aku ada meminta pendapat dari readers blog aku.. banyak yang bagi komen positif dan galakkan aku untuk meletak gambar sendiri pada header..

nah, hamek kau

yahuu header baru (sambil terkinja-kinja)


kalau korang tengok gambar aku tu, aku dah edit sikit-sikit atas sebab kualiti gambar yang kurang memuaskan.. nak sorok jerawat? buat ape nak sorok, gambar sebelum ni aku tunjuk je..

sebenarnya gambar diambil menggunakan resolution yang rendah.. so, gambar jadi blur dan aku terpaksa edit sikit supaya takde la burok sangat..

ini header yang sebelumnya

macam tak sesuai je dengan blog aku header ni

18 comments:

  1. suka betul menukar2 header. ;D

    ReplyDelete
  2. sempoi.skrg ni mmg trend bt yg letak status twitter tu ek hehe

    ReplyDelete
  3. cantiklah header..

    macammana nak buat header siap dengan status twitter? boleh buat tutorial? plss...

    ReplyDelete
  4. header bertukar lagi =____=" haha tapi still lawa!!

    ReplyDelete
  5. semart tu...terserlah kemachoan 2..=)

    ReplyDelete
  6. much better!
    smart and simple ;)
    nk satu.... hee.

    ReplyDelete
  7. ok, header i pulak ? haha =p nice! tp still jugak nak blurkan muka tu kan? hehe

    ReplyDelete
  8. lg kool kot klo letak gmbr yg dekat about me tu..ehehe

    ReplyDelete
  9. lawa..lawa..ske yg bru ni dr yg dlu.. :)

    ReplyDelete
  10. header terbaekkkk punyer...gambar ko ni sekali tengok macam karektor dalam majalah ujang dulu hasil nukilan kartunis ayie (aku hidup dalam blues) hehehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers