Ads

Pengguna Internet Di Malaysia Pervert

tau tak apa maksud pervert tu? pervet tu maksudnya gatal, miang.. bukan la gatal atau miang terkena buluh atau kene gigit nyamuk tu.. tapi lebih kepada konteks seksual..


amek gambar panties pastu upload kat internet, bagus la tu


amboihh.. konteks seksual la konon.. tapi ini bukan la entry berunsur lucah.. cuma aku nak kongsi dari pemerhatian aku selama aku ber-bloggin ni..

kebanyakan korang mesti tengok analytic dari nuffnang kan?

ini untuk satu hari
ini pulak untuk seminggu

blog aku ni tempat cari awek cun ke? tak ingat pulak aku ada post entry pasal gambar awek cun atau pun awek seksi.. ade ke?

korang tak rasa ke yang pengguna internet di Malaysia ni pervert? aku rasa bukan blog aku je yang dapat keywords macam ni, blog korang pun ada kan..?

kebetulan kawan-kawan aku tengah buat asignment tentang 'sexual harassment'.. maka idea entry ni pun muncul la dalam kepala lutut otak aku..

kemungkinan mat-mat rempit atau budak sekolah yang baru nak baligh menggunakan keyword 'melayu seksi',  'melayu cun', 'awek comolot', atau seumpama dengannya..

sepatutnya blog kita ni banyak memberi manfaat kepada pembaca dan jangan la bersetongkol steve austin dengan pervert-pervert yang ada kat Malaysia ni..

10 comments:

  1. mmg pervert. xde mende lain nk cr. baik buat duit berblogging, pastu kumpol duit tu buat kahwin. setel

    ReplyDelete
  2. setongkol steve austin ?

    skunk ni musim The Rock kat rumah ni !

    ReplyDelete
  3. memang pon! kalau nak search, mst je nak search benda3 camtu. haish

    ReplyDelete
  4. comolot tu ape???

    SCC lambat pikap yg tu lah..
    hahaha

    ReplyDelete
  5. steve austin?hahaha....
    yeah, perasan tak sekarang banyak dah blog2 yg lucah gitu..
    sebab diaorang tahu orang malaysia ni kinda suke benda2 gitu..
    so senang mereka nak mencapap...
    kalau buat entri yg mcm tu sikit, sure traffick naik mendadak sikit...

    ReplyDelete
  6. BIASALAH.. LELAKI. EH.. PEREMPUAN PON ADA KOT YANG MACAM TU.. :p

    ReplyDelete
  7. i nak dpt 'rasa popan pertama kali seks' . wat the hell kena kat blog i ? ni konfem popan yg search . hahaha

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers