Ads

Aku Nak Unfollow Blog Yang Ada Lagu

unfollow blog yang ada lagu? ya.. memang betul, kami di kejar oleh ZOMBIEE...!! aku nak stop following blog-blog yang ada lagu, takde kompromi..

kenapa intro macam nak marah je.. takde la sangat, tapi ade la jugak marah tu.. (?) sebabnya, dah la PC kawan aku ni pakai sub woofer yang gedabak besar.. volume memang bagi tinggi, tak tinggi tak best tengok muvi

tak kira la lagu tu starting kuat atau slow, tetap buat aku dan rakan serumah tangga terkejut.. memang mengamuk la member aku yang tengah tido tu..

---------------------------------------

walaupun aku jarang komen kat blog korang, tak bermakna aku tak singgah langsung blog korang.. aku dah follow, mesti la aku baca tiap kali korang update.. bagi sape-sape yang tinggalkan link kat shoutbox, satu pun aku tak miss, semua aku singgah..

siap sedia la untuk kehilangan seorang follower bagi blog yang ada lagu (yang aku dah follow).. hehe

---------------------------------------

tukar topik lain pulak


sebelum ni ramai yang tanya aku macam mana nak buat status twitter keluar kat header.. ok, aku dah pun siapkan tutorial

tapi ada lagi blogger yang tanya aku macam mana nak buat shoutbox tu boleh tenggelam timbul.. mungkin ramai dah tahu sebab kat blog lain pun dah ada buat tutorial pasal shoutbox tu..

rasa-rasa perlu ke aku buat semula tutorial untuk shoutbox tenggelam timbul tu?

17 comments:

  1. teman pown tak bape berkenan la blog ada lagu..tak perlu kot lagu2 tu

    ReplyDelete
  2. Buat pun boleh.. aku pun belum usha lagi tutorial tu kt blog orng laen.. maybe tutorial ko lagi senang nak paham!!

    ReplyDelete
  3. kite pon x suka yg ada lagu, maklumler kite ni pki headphone! tetiba ada dua tiga lagu kat telinga nih!

    ReplyDelete
  4. dah lama buang segala lagu kat blog.. takut jadi berat nnti..

    ReplyDelete
  5. bgs gk idea ni. sbb lagu la yg bg page lmbt loading. haishh~~

    ReplyDelete
  6. haha, memang takde komproni dah ni. abes ah, t sume buang lagu :P

    pasal tweet3 kat header tu, tak cuba pon ag~ nanti laa

    ReplyDelete
  7. Saya pun tak suka blog yang ada lagu...

    ReplyDelete
  8. hikhik dh buag lgu pon kat blog sb org kta berat sgt blog huhu..eh2 nk taw gak tutorial pasal shoutbox tu =)

    ReplyDelete
  9. slamat blog zirah xde lagu. kuang3~ xD
    slme zirah berblogging ni, mmg xpnah skali pun ltk lagu kat dlm blog, xtau la knape, mngkin sbb x minat kot. tp kalo bukak komputer pun msti mute dulu la volume tu. ngeh3~

    ReplyDelete
  10. buat laa tutorial tu and buat tutorial mcm mana nk letak icon comel2 kat shoutbox tu , tq :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Sampai camtu sekali? Terpulang pada tuan blog, xkisah... Pernah jadi masa blogwalking. Ngah dgar lagu. Masa tu buka 10 blog serentak. Macam2 lagu dengar dlm volume yg tinggi (masa tu ngah dgr lagu kat lapy). Mcm nak luruh jantung. Last2, mute ja, guna mp3 je dgr lagu.

    ReplyDelete
  12. NIce! nak try twitter kat header tu.. tak payah wat tutorial shoutbox.. byk gila da org kasi tutorial tu..

    ReplyDelete
  13. blog aku tak de lagu, yeah2. sambil tepuk tangan)

    hah, nak sangat buat tutorial shoutbox~ buat2. :)

    ReplyDelete
  14. yehaa..
    blog SCC xde lagu..
    muehehe..
    so, muci, ape lagi..
    terjah la sana selalu ye..
    hahaha

    p/s: buat semula tutor shoutbox tu?law dah penah buat, re-post aje lah..

    ReplyDelete
  15. @hana
    icon comel2 tu kene cari sendiri.. macma mne nk letak dlm shoutbox, itu setting kat website shoutbox yg korang guna.. contoh:
    shoutmix.com
    cbox.ws

    tgk la korang pakai shoutbox ape

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers