Ads

Header Lelaki Letak Gambar Sendiri Tak Ganas?

aku seperti lalang? ye la kot.. sekejap macam ni, sekejap macam tu.. macam lalang, ikut je arah angin bertiup.. betul ke?

mungkin sebab aku suka tukar header.. header aku pulak dikatakan kurang lawa berbanding dengan header yang aku buat untuk orang lain..

ok, aku nak tanya pendapat la.. aku dalam process nak buat header baru ni, agak-agak sesuai ke kalau aku letak gambar aku sekali kat header tu macam blog lelaki lain?


gambar lama dari myspace, tak pernah dibuat header blog
header pertama aku

sesuai ke? tak rasa macam syok sendiri ke? itu sebab aku nak tanya pendapat korang.. sebab aku jarang bergambar dan aku tak suka bergambar dengan sengaja..

kalau bergambar pun biar la candid..

*blog lelaki yang ada gambar sendiri kat header kebanyakannya ramai followers.. hmmm.. betul ke?


dua gambar kat atas tu contoh je, bukan aku nak buat header pun.. sila baca caption dengan teliti.. :)

11 comments:

  1. both header tuh okay je lowh . tak pyh pedulikan ape org lain ckp . kalau rase nk ltk , ltk je . and btw, follower kamu tuh dh byk dh . the choice is yours :D

    ReplyDelete
  2. gambar myspace tu macam kulit album. layan! feminism in masculinity. takde salahnya!

    ReplyDelete
  3. sesuai je lau nk letk header yg ada gmbar tuan punye blog nih... x nmpak mcm syok sndri pon..nmpak cool ade lah...ngeh3...=)

    ReplyDelete
  4. Ok je kot wat header ada gmbr sndiri.. Baru dpt imagine camne tuan blog tu smpai kan apa yg dia tulis. huhuhu.. stakat ni aku duk imagine mkhluk topeng itam merah tu ar yg duk tulis kt blog nih.. haha..

    ReplyDelete
  5. hurm... xjugak... kalo header ada gmbr sendiri tp tiada perisian yg best2 kat blog die xramai follower jgk kot... hurm.. setiap blog ada pembaca dan peminatnye tersendiri...
    siapa stuju angkat kening...

    :)

    ReplyDelete
  6. ade cre nk diedit kasi nmpk gns x jmbu..ok jerkk..

    ReplyDelete
  7. bukan nak cakap la kan, tp org laki ni ltk gmbr macho2 pon klu isi xbest, xguna gk. tp klu pom ltk gmbr, tulis je apa2 pon, mesti ramai follower ;P

    ReplyDelete
  8. bro header tak penting , yg penting isi blog . kalau header cantik skalipun , isi kurang , buat apa ? nnt org follow atas dasar header u cantik !


    ok just opinion ok :D

    ReplyDelete
  9. cool what header ade gmba sendiri... xkesah la lelaki or pompuan as long as the header is good enuf to show the real u and ur blog~

    ReplyDelete
  10. gambar yang kedua is better =) yang first tu cam tk berbaju plak :p

    ReplyDelete
  11. letak je bro .ni blog ko ,bkn blog org laen .

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers