Ads

Jom Download Photoshop CS3 Portable 55MB


ramai yang tanya aku kat mana nak cari software photoshop.. ok, ini berita baik untuk semua yang tengah cari software yang sangat berkuasa ni..

tapi, nasihat aku, kalau nak download file yang besar, guna la download manager.. sebagai contoh IDM..

aku dah siapkan tutorial untuk IDM [kat sini]




ok, kat sini aku nak sediakan link adobe photoshop cs3 portable.. portable ni kalau tak tahu maksud dia, bukak balik kamus..

portable behasa mudahnya, boleh dibawa kemana sahaja.. versi portable lebih ringan dan korang boleh install terus ke dalam pendrive korang..

photoshop cs3 portable [Download Here] (55MB)
password: fakweb

kalau ada sebarang pertanyaa sila la penuhkan ruang comment.. shoutbox? boleh jugak.. tapi aku selalu terlepas pandang.. :)

12 comments:

  1. orait, terbaik la bro..nak try jap~

    ReplyDelete
  2. Salam .. agak2 untuk windows 7 compatible tak ?

    ReplyDelete
  3. wah.. nak download.. tapi.. pc dah terlebih obes lah plak.. adeh..

    ReplyDelete
  4. @Nadhirah Baharin
    boleh je.. ape pulak x compatible..
    sy tgh gune windows 7 la skrg.. :)

    sume software windows boleh gune kat Win7

    ReplyDelete
  5. ada photoshop cs3. tapi tak tau nak guna. tolong tolong!

    ReplyDelete
  6. kenapa file ni tak boleh buka eh ? saya dah download dah .

    ReplyDelete
  7. @nurul hidayah
    takleh bukak? mcm mne tu.. sepatutnye boleh terus install..

    hmm.. mungkin kamu tak download abes mende ni.. kalo nk download guna la download manager.. :)

    ReplyDelete
  8. ada pr0b la.. nme software nie guna bahasa spanish.. cam aner na tukar ke english yek

    ReplyDelete
  9. ada prob la.. npe software nie bhsa spanish.. cam ner na tkar ke english

    ReplyDelete
  10. dah tak boleh bukak, die ckp scratch disk full. cmne ek?

    ReplyDelete
  11. Kenapa Software ni dalam Spanish? Tak paham. -,-

    ReplyDelete
  12. mak oiy.. spanish.. kene blaja dulu spanish ape??

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers