Ads

Blogging Guna Henset Aku Tak Best

disebabkan internet di kolej aku buat hal, nak update blog pun tak dapat..

dah doploh kali garu kelapa taktau nak buat ape.. maka aku dengan bermurah hati menghadiahkan sedikit credit kepada celcom untuk menulis entry bangang ini sebentar..

menulis blog menggunakan henset, pengalaman pertama kali aku dan aku kurang menyukainya..

image source: blog.dialaphone.co.uk

3 comments:

  1. Aku lagi lak.. Umah memang takde internet.. Tulis entry kat phone then keesokan harinya teranfer pada pc dan post pada blog.. Lagi banyak keje..

    ReplyDelete
  2. @fairus
    wahh.. sampai mcm tu.. gi cc je nk update blog.. gune henset function mcm terhad jek..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers