Ads

Tak Selesa Nak Tulis Blog

jam menunjukkan 1.50 tengah hari.. internet masih lagi down.. mungkin di kelompok Cendikiawan sahaja yang takde internet..

ape tu Cendikiawan? di dalam uniten, kawasan penginapan pelajar dibahagikan kepada beberapa kelompok.. setiap kelompok mempunyai beberapa buah blok apartment..

untuk lelaki, Kelompok Cendikiawan dan Kelompok Amanah.. tempat awek2 pulak, Kelompok Murni dan Kelompok Ilmu..

sekarang dah faham? apa yang aku cuba bagitau ni sebenarnya tak penting pun bagi korang melainkan yang suka membaca blog aku yang bosan ni..

disebabkan masalah internet ni, aku tidak dapat menulis blog dengan selesa.. so, tak heran la kalau entry aku ni tak best..

7 comments:

  1. kesian..
    ada hikmah tu..
    heheheee

    ReplyDelete
  2. ishhh jangan sebut photoshop2. seram ah!

    hahahaha :D

    (ni reply untuk comment kat blog saya tadi)

    ReplyDelete
  3. @zaira
    kenapa seram? ade hantu? rimau? huhu..
    photoshop sng kalo minat & rajen.. ;D

    ReplyDelete
  4. pergh. semat je gamba!

    Jemput datang jenguk blog yee ; "This is my story".

    ReplyDelete
  5. header menarik tu ko buat erk? lawa dan menarik . ia membuat orang tertarik untuk membaca ... tp msih x dpt yg atas sebaris dgn gulai...

    ReplyDelete
  6. yup..stuju degan tuan blog...photoshop best..terbaikk
    kena selalu explore...memang best..:)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers