Ads

Ikan Patin Award 2010

kali pertama aku buat award sendiri.. saje nak cuba2, lagipun aku dah lama berniat nak buat award macam ni..

aku namakan award ni "Ikan Patin Award".. award ni diberi atas sebab apa? ok, aku cuma nak bagi award ni kepada 2 blog yang aku follow..

award description: penerima award merupakan blog yang aku tak jemu membaca.. blog yang enak seperti ikan patin, baik digoreng, dibakar mahupun dibuat gulai tempoyak

kepada penerima, korang boleh bagi award ni kepada DUA blog yang korang follow yang difikirkan sesuai untuk menerima award ni daripada korang..

dan DUA lagi blog yang menerima award tersebut juga boleh memberi award ni kepada blog yang korang2 follow.. paham tak?


sila sertakan sekali button award di atas kepada penerima dan setiap penerima kalau boleh letakkan sekali link ke blog aku

kepada penerima2 award daripada aku, aku dengan rajinnya nak buatkan satu button untuk korang.. apa yang perlu korang buat, cuma bagi link gambar kat aku..

aku akan buat macam ni:



sila sertakan sekali perkataan yang ingin dimasukkan ke dalam button.. nak letak gambar sahaja pun boleh, takde hal..

*TAMBAHAN: mungkin ramai yang keliru pasal button ni.. kepada yang comment (report) ke entry ni sahaja akan aku designkan button untuk mereka..

button tu korang boleh la letak kat siderbar ke, header ke.. bukan button sebenar ye.. maaf kepada sesiapa sangka ianya adalah button sebenar..

ini kerana hanya berkemampuan untuk berphotoshop dan belum lagi mampu untuk mengeluarkan modal bagi memberi hadiah sebenar..

kalau ada modal pun, kat mana aku boleh tempah button yang sebenar? korang tau?

penerima award dari aku:

15 comments:

  1. yeayyyy!!! dapat button ehh?? tenkiu along!!! hehee
    oke oke nnt koi buat ^.^

    ReplyDelete
  2. hehe! hey thanks tapi kan, tak faham huhuhu. which batch yang sy perlu ambil?

    ReplyDelete
  3. ini link entry pasal tu . kak nisa yang tag hana . hee .
    kalau nak guna gambar yang kita pilih sendiri bole ? nanti hana emel :)

    ReplyDelete
  4. @Misa Sakura!
    mesti la button yg 1st tuh.. yg button gmbr awek dgn byk2 button tu contoh je.. :D

    ReplyDelete
  5. @hannafauzann
    boleh je.. email je la..
    muhamad.mursyidin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Lepas da dapat award ni , lepas tu nak buat apa ? Kena bagi link pasal entry ni dekat blog meuzAngelo ke ? explain kan sikit . hehe

    ReplyDelete
  7. @Fyra Lee's Blog
    x kesah nak buat ape lps dpt award.. nk bg award ni kat org lain pun boleh..
    award ni bermakna korang dh diiktiraf sbg blog yg best oleh pemberi award.. rujuk kpd pemberi la.. :D

    ReplyDelete
  8. Okay okay . dah bagi award ni dekat orang lain , lepastu ada yang tanye entry tentang award ni kena bagi balik dekat tuan belog ni ke ? maksud saya kena bagi link entry kat sini la . camtu ?

    ReplyDelete
  9. penghargaan yg unik...
    mesti penerima happy..

    ReplyDelete
  10. adeh.
    cik nisa suruh letak.
    so, here it is.

    http://www.budaklelaki.com/2010/12/khairul-fahmi-popular-kerana-suzuki.html

    XD

    ReplyDelete
  11. wahhh , thanks sebab setuju buat banner button untuk saya . Terharu . hehe . nanti saya emailkan gambar dekat tuan belog ni :) Thanks .

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers