Ads

Siap Tempahan Header Blog

akhirnya siap jugak tempahan header untuk blog Shaz's Life Story. kalau sudi korang gi la singgah blog dia. blog dia ni tak sarat dengan widget atau gadget kat sidebar, template pun simple je.


kalau korang nak jugak buat tempahan header yang aku tolong design-kan, boleh la hantarkan email kat aku: guitarheero@gmail.com.

korang boleh tengok panduan tempahan dan hasil design aku yang lain [kat sini].

13 comments:

  1. nak tempah jugak tapi takda idea lagi nak buat camna.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.. pasal idea biar la saya yg pikirkan.. bgtau nak warna ape, nak tulis ape, dah siap.. kalau ade contoh lagi bagus.. saya pun kene tgk kesesuaian dgn template blog jugak kalau nak buat header

      Delete
  2. husna pon cdg nk tukaq header gak nih..bru dok usha designer..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. ni dh jumpe designer sila la tempah.. hehe

      Delete
  3. ok, singgah sini juga lama sikit.. =)
    wah.. amik tempahan juga.. nice2

    ReplyDelete
  4. WOW! I love your blog and your amazing pictures. Would you like to follow eachother? just let me know

    xoxo♥

    http://xamysdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. comel la header. hehe. header saya pun tempah. tak reti nak design lelawa cam ni. hihik.

    ReplyDelete
  6. thanks meuz sbb wt header utk sy n promote blog sy sket... :) seriously puas hati dgn hasil kerja awk... sape yg nk wt tu,order la ngn meuz,kompom puas hati :)

    ReplyDelete
  7. wah ramainya nampaknya bakal customer ni hehe
    btw kreatif (:

    ReplyDelete
  8. lawanya ..gua nak satu ..kahkahkah

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers