Ads

Kehendak Majoriti dan Review Blog

memang kita takkan dapat puaskan hati semua pihak. jadi jalan penyelesaiannya, kita cuba puaskan hati pihak majoriti.


kat sini aku nak tanya korang, apa widget or gadget yang tidak diperlukan oleh majoriti pembaca blog? sila tengok sidebar blog aku dan jangan lupa tengok korang punye jugak.

jom sama-sama fikirkan apa yang perlu dan apa yang tak perlu diletakkan di dalam blog kita ni. setakat ni gadget yang aku letak apa yang paling tak penting dan menyemakkan?

*sape sudi aku review dengan ringkas blog korang? kalau nak sila bagitau awal-awal yang korang sanggup menerima kritikan membina daripada aku.

10 comments:

  1. sy nak di review :D dan sedia terima kritikan. hehe

    http://swardah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nama blog muez dah menggamit org datang nk tengok resepi...tapi xdapat apa yg nak, gimik bagus tapi sedikit menghampakan pengunjung buat pertama kalinya datang...., pasal widget blog ni dah ok sangat.., cuma blog pcl jer bersepah..

    so nak review www.pakciklie.com dari hati muez yang ikhlas...silakan didahului dgn ucapan terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama blog aku gulai tempoyak ikan patin sbb ianya makanan dan simbol tmpt kelahiran aku, Temerloh.

      mmg dh lama sedar yg org akan tersilap anggap ni blog berkaitan makanan.

      Delete
  3. nama blog kamu cam blog masakan tapi bukan... interesting....

    saya nak direview & sedia terima kritikan.... hehehe... TQ...

    http://izaicun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Gulai Tempoyakk Ikan Patin!! Sila review blog cik naa.. haha.. Ku sedia terima kritikan yang membina.. =)

    Nak review blog orang pon kena pikir panjang, karang kita review setakat blog cantik entry2nya lebih kepada hal peribadi.. Jadi macam boring nak baca!!.. mengenai widget sidebar.. letak yang perlu sahaja.. Itulah pendapat wa, kalau nak review blog orang..haha... *Tapi belum pernah nak review orang punya blog lagi..

    ReplyDelete
  5. hope sudi utk review blog sy..
    bley perbaiki ap2 yg kurang..
    bersedia utk terima kritikan utk buat penambahbaikan pd mse akn dtg..
    terima kasih ye..

    http://tulipituadalahaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. rasa macam masuk reality show; kritikian hanya boleh dijadikan dorongan olehmereka yang berjiwa positif

    mai laa kritik.

    http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/


    sekian, rakyat Kuantan

    ReplyDelete
  7. review blog FD juga boleh? nak ubah mana yang serabut
    www.fatindiana.com

    ReplyDelete
  8. saya perlukan kritikan dari seorang pakar macam anda please :P

    http://letopkeypad.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. nak! http://luvlina.blogspot.com

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers