Ads

Apa Yang Lain Kat Facebook?

entry ringkas je ni. baru malam tadi aku sedar yang facebook dah ada sedikit kelainan. apa yang lain? tengok gambar kat bawah ni:


aku baru perasan yang rupa facebook chat dah lain. pendapat aku, boleh tahan ok. dari dulu lagi aku harapkan facebook buat speech balloon macam tu dan akhirnya tak sangka dorang dah laksanakan idea aku. haha

sebenarnya memang facebook akan memperkenalkan interface baru kat korang nanti. hari ni sepatutnya dorang dah mula apply interface baru tu kat pengguna-pengguna facebook.

harap-harap interface yang baru ni lebih menyenangkan aku. aku tak suka komplen terhadap perubahan sebaliknya aku akan cuba belajar sesuatu yang baru. sebab aku percaya setiap update membawa kepada lebih kebaikan

2 comments:

  1. haah lah baru perasan pasal perubahann ni..huhu

    ReplyDelete
  2. ehyekee??kt sye punya fb still yg lama je..huhu..jap nk try tgok lg skali...hee

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers