Ads

Cubaan Menggunakan Wordpress

dah lama berniat nak guna wordpress ni tapi asyik tangguh-tangguh je. biasa la kalau jadi orang malas ni kan. so kat sini aku nak mintak sedikit tunjuk ajar kat korang yang dah lama guna wordpress ni. aku masih lagi terkial-kial nak guna sebab banyak mende yang aku tak paham.


4 comments:

  1. pernah ada acc dulu, tp blur. trus xguna smp sekarang. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi wordpress ni mcm best sikit bab2 edit template ni. senang nak adjust ape semua

      Delete
  2. macam teringin gak la nak pakai wordpress pulak... huhu

    ReplyDelete
  3. Kena slow2
    dia lebih advance drpd blogspot
    tapi banyak benda kena explore dulu
    :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers